1. fejezet: Eltitkolt vágy...

12.5K 286 27
                                    

Fáj a fejem....

- Ho...hol vagyok? -. Pislogtam nehezen. A tarkómba nyilalt a fájdalom. Kaptam volna oda, mikor megéreztem valamit a kezemen. Ami zörgött. A szívem az ijedetségtől gyorsan kezdett verni. Mégegyszer megmozdítottam kezem. Ez.... Nem álom...
Kinyitottam a szemem, és egy homályos alakot láttam. Egyre tiszátbban láttam. Majd megpillantottam.... Őt....
- The...te vagy az? -. Ejtettem ki fájdalmasan a szavakat.

- Én bizony. Mond Babyboy...még mindig nem kéred azt a csókot?....vagy tudod mit?~hajol a fülemhez~...valami sokkal jobbat adok...-. Suttogja a fülembe erotikusan. A szívem felgyorsul. De inkább az izgalomtól. Mint sem a félelemtől. Érzem a leheletét a nyakamon. Majd valami puhát. Gyengéden ráteszi, majd belémharap. De úgy mint valami kiéhezhetett oroszlán.

- Aghh.... -. Nyögtem fel. Elkezdtem kapálózni de semmit sem értem el vele, csak annyit, hogy kiröhögött.

- Szeretem ha az áldozatom eleinte kis vadóc....utána még ő maga könyörög a folytatásért. -. Csapott rá a seggemre. A csípőm egy szabályos ívbe feszült, s néma sikoly hagyta el a szám. A csípőm a tagjának ütközött, és egyszerre sóhajtottunk fel.

- Ezért büntith kapszh..nhem szabadh izgatnhi Apuchith.... -. Nyögte el direkt. Ami....valamiért....izgató...
Babrált valamit a nadrágjával, ami aztán a földön landolt, és kilépett belőle. A kezei felcsúsztak az alhasamra és ujjaival körözött rajtam. 
Egyszer csak, egy nagy csapást érzek a mellkhasomon. Nagyot csattant a csöndben. Nem érzem, hogy fájna. Inkább.... Tetszik. Ez baj lenne?..

- Mégh.....-. Löktem fel a csípőmmel. Ez én lennék?..

- Mennyire akarod?.... -. Sutogtta a számra. A farkam ugrott egyett erre a mondatára.

- Nagyhonh...-. Rántottam meg a kezem, ezzel megzörgetve a láncaimat.

- Nem hallom..-. Vezette végig az övét a mellkhasomon lágyan.

- Azth akaromh hhogyh fájhonh... Apuchih.....-. Mintha valaki teljesen más lennék. De az a legrosszabb, hogy nem ijedek meg ettől. Mi történik velem?

- Ahhhgh...-. Nyögtem fel, ahogy rámcsapott mégegyszer. A vágy futótűzként söpört végig a testem egészén, nyomot hagyva ezzel a lelkemben is.

"Azt mondják....az embereknek vannak Eltitkolt vágyaik...és ezt csak úgy tudja valaki felfedni, hogyha saját maga tapasztalja meg azt. És ha egyszer felfedi....már az irányítja őt. Nem te magadat."....


- AH....mégh...-. Könyörögtem. Mintha kivették volna az agyam. És mintha csak egy bábú lennék.
A vágy irányítja a testem...
Én meg megszűntem.
Érzem, hogy valamit zörög a bilincseimmel, majd az ágyra lök. A kezeim után nyúl, és összeköti valamivel. Fölém kerekedik, és lenyom a ágyra.
A mutatóujját végigvezeti a testemen, majd megáll vele az ajkaimnál.

- Ésh mosth izgatsdh fhelh jobbhan Aphuchith....nyaldh széphenh....-. Mondta. Megfogtam az ujját, és bőnyállal végig nyaltam rajta. Tövig bevettem a számba, és úgy nyalogattam mint Pico a fagyit. A szemébe néztem, és végignyaltam rajta újból. Lassan bevettem a számba, és majd vissza kiengedtem. Mégegy ujját a számba rakta, én meg úgy szoptam, és nyalogattam magát az ujját, mint a kurvák a néger kuncsaft farkát. Hátra vetette a fejét, és sóhajtott, majd kihúzta az ujjait a számból nagy bánatomra. De maga alá gyűrve kezdte el tépni az ajkaim. Miután szétharapta a szám, átcsúsztatta a nyelvet, és profi módjára csókolt tovább. Egyik kezével rámmarkolt. Én meg beleborzongtam az érintésébe. Elvált a megkínzott ajkaimtól, és lehajolt a farkamhoz. Végig nyalt a hosszomon, és a makkomon kezdett el körözni.
Majd a szemembe nézve, letorkozott. Alsó ajkamba haraptam, amiből kiserkent a vér. A smaragdzöld szeme vágytól csillogva nézett mélyen az én íriszeimbe. Hajába markoltam, és megnyaltam az ajkaim.

- Agh....Apuchih.... -. Nyögtem fel, ahogy éreztem, miközbe szop, elkezd nyaldosni.
Érzem hogy mindjárt itt a vég..

- Aphuchi énh...mindhjárth...-. Szorítottam mégjobban a hajába. Kiengedte a szájából a farkam, mire könyörgően nyögtem fel..

- Nyugi, Babyboy...még csak most jön a java. -. Leszállt rólam, és egy szekrényhez sétált. Kotorászott valamit, majd visszajött hozzám. Szétnyitotta a szám, majd belarakott egy golyót, és hatul összecsatolta.
- Gyönyörű vagy....-. Simított végig az arcomon. Lejebb ment, majd megállt az alhasamnál. A lényég felett megállt, és megszívta ott a bőrömet, amibe beleremegett a testem. Letért a combomra, amit mégszívott, és bele is harapott.

- Mhmmh... -. Löktem fel a csípőmmel felzajlottan. Elmosolyodott, majd egy utolsó csókot nyomott a combomra.
Szétnyitotta a lábaim, és közé férkőzött. Majd a fülemhez hajolt.


- Ha szereted a fájdalmat, akkor most az egekbe repítelek.-. Sutogtta vágyakozva, és egy hirtelen mozdulattal, belém vágta magát.


- AGHHH.....-. Állatias ordítás hagyta el a szám, és a hátam olyan ívet írt le, mint egy kifli. A szemeim fennakadtak egy pillanatra, és kéjcunami söpört végig minden eggyes porcikámban. S az egész testem belebizserget.

- Ez még csak a Mennyország kapuja. Még csak most jön az igazi élvezet. -. Mondta. Két tenyerét a fenekemre vezette, és belém lökte magát, mire foltokban kezdtem látni.

- Mégh....mégh...agh....-. Mondtam. Kivette a számból a szájpecket, és erőszakosan megcsókolt. Nyelve fürge táncot járt az enyémmel, míg alul egyre jobban kezdett el mozogni bennem. A kezem a nyakára fontam, és vele együtt kezdtem el mozogni. Kikötötte a kezem, mire én egyből a nyakára fogva, húztam le mégegy csókra. Elhajolt és folyamatosan a fülembe sóhajott, nyögött, és súgott.

- Hah....annyira jóh bennedh lennhih...ahhhgh...
legszíhvesebbehn ájulásigh basznámh ah kish cukhi seggedeth....-. Csapott az említett teszrészre.



- AghHhh....Apuchih....-. Nyögtem. Annyira izgat, hogy ilyen mocskosan beszél.
A nyakamra hajol, és megszívja azt, míg egyre és egyre gyorsabban mozog. De mikor már majdnem a csúcson vagyok. Megáll.

- Nheeeee....-. Könyörögtem.

- A-aaa. Most te dolgozz.~azzal a hátára fordult. Így lovaglóülésben ültem rajta.
- Lovagoldh megh Apuchith Babhyboyh....-. Csapott egy jókorát a seggemre. Én mozogni kezdtem fel-le, és a fülébé nyögtem folyamatosan. Felvette az övet a földről, és végig simított vele a hátamon, majd hirtelen mozdulattal a seggemre csapott. Felugrottam mire ő meg belém lökött. Még a mostaniaknál is nagyobb élvezetet éreztem. Valami olyat talált el bennem, hogy megszédültem. Ismét én kerültem alulra, ő meg döngetett az ágyban. Már csak sikongatni, és nyögni tudtam, mikor elélveztem, majd nem sokkal utánam ő is. Majd nem láttam semmit....elájultam.....















Sziasztok! Hááát....nem tudom. Én nem érzem úgy, hogy ez jó lenne....
Pedig nagyon igyekeztem...
Bocsánat :c...
Remélem azért még olvasható. Nemsoká jön a kövi rész.
Sziasztok! ❤❤

✖BDSM Love✖ ||BEFEJEZETT||Where stories live. Discover now