given

146 10 7
                                    

Nu, nu asta este manga pe care voiam să o postez. Am șters tot ce am scris doar pentru ca sunt atât de încântată în acest moment. Am văzut primul episod din seria aceasta! În sfârșit! Și tot azi apare episodul al doilea, deci, cred că se merită să scriu despre asta acum. (scris ieri 18 iulie). Azi am văzut și episodul doi apărut la miezul nopții!!!

Am citit această manga la începutul acestui an și când am aflat că se face anime după ea am așteptat cu nerăbdare seria și iată că am ajuns la momentul cu pricina.

Uenoyama este un licean aflat în ultimul său an. Pasiunile sale (muzica și baschetul) , pe care le-a practicat cu plăcere, au început să i se pară plictisitoare, iar viața lui părea că se mișcă mult prea greu. Într-una din zile, dorind să ia o pauză de la toată lumea și fără să accepte oferta unui meci, a considerat că cel mai bun loc pentru a face asta era în spațiul său aflat pe scara din sala de sport. Ajuns la locul cu pricina va descoperi ca o alta persoană i-a luat-o înainte. Sato, un tânăr de aceeași vârstă cu el, se afla pe scară, dormind cu o chitara în brațe. El se va trezi între timp și îi va face loc lui Uenoyama, care se va așeza după el. Observând chitara din bratele sale și faptul că aceasta avea corzile uzate, tânărul nostru o să îi atragă atenția lui Sato cu privire la asta, iar băiatul îl va ruga, dacă poată, să le schimbe. Uenoyama nu va accepta la început, însă tristețea cu care Sato va vedea acest lucru îl va face sa se enerveze și într-un final să-i schimbe corzile. După ce va termina de schimbat și acordat chitara, primul acord pe care acesta îl va face, o să îl determine pe Mafuyu (Sato) să îl roage să îl învețe să cânte. Și de aici va începe povestea.

Această manga este terminată, însă în limba japoneză, în engleză este încă on going și se afla abia la volumul al cincelea.

Este scrisă de către Kizu Natsuki, autor care are foarte multe f.f.-uri cu Haikyu!, Kuroko no Basket sau Hetalia.

La media este openingul animeului.

Cred ca melodia pe care Mafuyu o va cânta la primul concert al trupei este openingul, deoarece după traducerea versurilor am ajuns să cred asta.

Voi lăsa tot aici și trailerul animeului:

Și veșnicele poze:

Și veșnicele poze:

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।
Manga yaoiजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें