Love Or Hate

207 9 5
                                    

Pentru că am scris alte 8 capitole, însă pe ăsta am vrut să-l postez.

Deci, care-i chestia cu această manhwa? Păi, cum să vă spun, în viața mea nu mi s-a întâmplat să-mi placă un personaj doar după ce-și face apariția, adică fără a face ceva, fără a spune ceva, fără a-și arăta personalitatea și comportamentul față de restul personajelor. Sunt un om complicat și am preferințe și mai complicate, însă de această dată am rămas atrasă complet de personajul K/Taku/Taekyung pentru simpla apariție a sa, am spus cu voce tare "ăsta da personaj",deobicei fiind mai mult atrasă de personalitate. Dar stați să i-o vedeți și pe aia!

Gen... Apariția...

 Apariția

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Și acum... Deci...

Haesoo este un scriitor cinic al unor articole de dragoste dintr-o revistă, în timp ce Joowon, fratele său vitreg, este un actor faimos. În începutul relației lor, fiind destul de tineri (adolescenți) se arată faptul că sunt împotriva recăsătoriei dintre părinții lor, însă relația lor este departe de a fi una atât de simplă. Frații? Suflete pereche? Prietenii cu beneficii? Sau nimic până la urmă? Viața lor se aseamănă cu o balanță  între poftă și nemulțumire, între a fi împreună sau a sta despărțiți, chiar între iritare și infatuare. Balanța poate fi echilibrată, însă de multe ori aceasta cade în anumite extreme la care nimeni nu și-ar dori să ajungă. Apariția misteriosului fotograf "K", cât și interesul acestuia în Haesoo va face ca acțiunea să scape de sub control. Pe măsură ce liniile dintre artă și realitate devin din ce în ce mai încețoșat, ce direcție va lua această poveste? O iubire sărăcăcioasă? Una senzuală? Sau ceva mult mai nebun?
Citiți și veți afla.

Această manhwa este scrisă de Youngha, cel care a scris și Fools, iar animația este realizată de către Bakdam.

Este on going, iar de curând a trecut pragul de 30 de capitole.

Povestea pare a fi puțin încurcată și nu știi cui să îi dai dreptate în primă fază, însă lucrurile încep a se lumina... Destul de greu, însă o fac.

Este așa, un trio romantic... Mai... Cât să te facă să nu știi sigur dacă vrei să urmezi drumul lui K sau a lui Joowon.

Câteva poze:

Câteva poze:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Manga yaoiWhere stories live. Discover now