Η γέννα....

1.8K 106 9
                                    

Είμαι εννιά μηνών και πέντε μέρες. Έχουμε κάνει συμβόλαιο με τον Σταύρο και αναγνώρισε το παιδί με κάποια δικαιόματα. Μπορεί να την βλέπει όποτε θέλει όμως όχι πολλά πολλά. Σήμερα ξύπνησα πρωί πρωί επειδή είχα κάποιες μικροενοχλήσεις.

Βοήθησα την Τερέζα να ετοιμάσει το πρωινό και ξύπνησα τον Ματτ.

Κάθομαι στο τραπέζι του πρωινού και τον περιμένω να κατέβει.

<< Καλημέρα Ματτ.>>

<< Καλημέρα αγάπη μου.>>  Με φιλάει και κάθεται απέναντι μου.

<< Ματτ θέλω να πάμε βόλτα.>>

<< Πού θες να πάμε μωρό μου;>>

<< Να πάρουμε τον Ίαν και να πάμε για φαγητό σε ένα ελληνικό μαγαζί που κάνει σάντουιτς και να φάμε. Να πούμε και την μητέρα μου και τους γονείς σου. Αααα να  πούμε και την Νίκα.>>

<< Ο.Κ. πάρτους τηλέφωνο και θα πάμε.>>

<< Γιούπι.. σ'αγαπώ τόσο πολύ Ματτ.>> 

Είμαι τόσο χαρούμενη. Κάθομαι στο σαλόνι και τους παίρνω τηλέφωνο όλους. 

Τελικά θα συναντηθούμε όλοι εκεί.

Η ώρα είναι μία και μισή. Στις δύο έχουμε ραντεβού στο σαντουιτσάδικο. Ο Ματτ κατεβαίνει και με βοηθάει να μπώ στο αυτοκίνητο.

Όταν φτάνουμε περιμένουμε τους άλλους. Ο Ματτ κανονίζει το τραπέζι για όλους εμάς. Η Νίκα και ο james έρχονται μετά απο λίγο. Σιγά σιγά ήρθαν όλοι οι υπόλοιποι εκτός τον Ίαν. Μετά απο ένα εικοσάλεπτο περίπου μπαίνει στο μαγαζί κάπως μούσκεμα γιατί τον έπιασε η μπόρα.

<< Ίαν πού είσαι τόση ώρα;>> λέω με ανυσηχία.

<< Άσε Έρη με έπιασε βροχή στον δρόμο και άργησα. Σόρρυ.>>

<< Δεν πειράζει Ίαν κάτσε να παραγκίλουμε.>> λέω και τραβάω την καρέκλα δίπλα μου για να καθήσει.

Έρχεται το αφεντικό που δουλεύει στο μαγαζί και είναι μια φίλη της μαμάς μου απο την Ελλάδα για να μας πάρει παραγκιλία.

<< Λοιπόν Ευτυχία θα μας φέρεις δέκαέξι σουβλάκια, έξι πανσέτες, δύο χωριάτικα λουκάνικα και πέντε σουτζουκάκια.Αααα θα μας φέρεις τέσσερις κόλα κόλες και δύο καραφάκια ρετσίνα.>>της λέω στα ελληνικά και της ρίχνω ένα τεράστιο χαμόγελο.

Μετά απο τρείς ώρες περίπου γυρίσαμε σπίτι μαζί με την Νίκα. Ο Ματτ έχει πρόβα μαζί με τον Ίαν στην καινούργια τους σειρά.

Κρυφό μου πάθοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα