3pm toată lumea era in casa. Din colț în colț se vedea câte o veioză aprinsă si 2 siluete sarutându-se sau dezbracându-se. Visam sa mi se întâmple acelaș lucru! Sa ma îndrăgostesc si sa traiesc fericită. Nu se poate întâmpla depresivilor!

Asa imi spuneau ei! Depresivă! Esti o ciudata! Esti o nimeni! Sau câte odata chiar si șoapte se mai auzeau pe holurile liceului! Uite-te la ea,am auzit ca a facut depresie din cauza lui Josh! Doamne,ce distrusă,cum sa faci depresie?
Pentru ei e usor sa critice! Nu stiu prin ce am trecut. Si nu,n-am facut depresie din cauza lui... Am trecut peste el,ba chiar l-am îngropat adânc în inima mea! Toata lumea,chiar si familia cred asta! Au încercat imi găsească pe altcineva dar eu le-am spus n-am nimic. Până la urmă am cedat si de asta am facut depresia. Pentru ca nimeni nu ma credea! Toti ,acum ma consideră o terminata...

Am sa le arat cum sta treaba! Am sa ii fac pe toti sa sufere! Nu stiu cu cine s-au pus!

A DOUA ZI...
   Prima mea zi de liceu in clasa XI!
Pasul 1 din plan:
Vestimentația!
  Ca sa le arat ca sunt cu totul schimbată,am sa las tot negrul de oparte si am sa apelez la culori calde:galben,roz si altele! În prima zi n-am sa exagerez fiindca nu vreau sa fiu data afara timp de o săptămână din prima zi! Optez pentru ținuta asta:

Nici prea ,prea nici foarte,foarte... cum se mai spune.
  Cum ajung in curtea liceului toti ochii sunt pe mine! Unii șoptesc: Wow,e frumoasa! Si altii: Eh,tot o depresivă rămâne,nu conteaza aspectul!
simt mai bine acum ca nu cred toti acelaș lucru. Nu ma uit in spate,merg inainte si cum intru pe usa un grup de fete ma intreaba ce s-a întâmplat,unii își bat si joc dar acum nu imi mai pasa! Imi pun planul in aplicare si deja imi merge. Dintr-un colț apare o fata pierdută. duc la ea si o intreb:
-Hei,sunt Sarah,presupun ca esti nouă... Ce s-a întâmplat?
- Da,sunt noua,mă cheamă Daianne si am o problema...Nu gasesc clasa...
- Păi în ce clasă esti ?
-XI...
-Ce profil?
-Arte-Muzică
-Aaa,la fel ca mine,hai pe aici

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Jul 09, 2019 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

PozitivitateDove le storie prendono vita. Scoprilo ora