Noels perspektiv

1.2K 16 4
                                    

Hela gänget är samlat, eller ja, inte Dante och Anya men dom borde komma hem från Arlanda vilken sekund som helst. Dom har varit borta 2 veckor, alldeles för länge, så vad vi tänkte göra nu var helt enkelt att överaska dom men en skidresa lite spontant.

Det var faktiskt min idé att vi skulle göra det. Dock ville jag att vi skulle åka till alperna en hel vecka men dom andra röstade ner mig och mina "för höga idéer" som dom kallade det och beslutade att vi bara skulle åka till Åre bara onsdag till söndag. Trista vänner, jag vet.

Då Ludde har extranycklar till Dantes lägenhet så har vi nu lyckats bryta oss in och gömt oss bakom soffan. Tanken är att Dante och Anya ska komma in hit och då ska vi hoppa fram och skrika i kör "Packa om, vi ska på skidsemester!!!!"
Dock får vi se hur vi kommer lyckas säga det där samtidigt.

"Jag hör steg i trappan, det måste vara dom!" utbrister Axel.

I samma sekund hörs röster utanför och vi alla börjar viska med varandra.

"Men fucking tysta annars hör dom ju oss" säger Olivia irriterat.

Vi hör hur en nyckel sätts in i låset och hur dom slänger ner all packning i hallen. Dom går mot vardagsrummet och vi ska just hoppa fram när vi hör en duns mot väggen och... ett ljud av hångel?

Alla tittar på varandra och vi får kämpa för att inte börja skratta.

"Fuck it, vi hoppar upp" viskar Ludwig knappt hörbart.

Sofie håller upp sina fingrar i luften för att visa 1,2,3 och så hoppar vi upp:

"Packa om, vi ska på skidsemester!!!" skriker vi alla och lyckas faktiskt skrika det i kör, cred till oss.

Vi möts av Dante som står där med bar överkropp och Anyas panikslagna ögon. Undra vad dom tänkte göra?

"Avbröt vi eller?" frågar Ludwig och får snart ett skrattanfall.

"Ehm kanske lite" får Dante ur sig och tar snabbt på sig tröjan.

Olivia och Sofie verkar inte direkt bry sig för dom springer fram till Anya och kramar henne och babblar om hur SJUKT mycket dom saknat henne, typiskt tjejer.

"Men hallå vänta lite, skidsemester? Alla vi? När? Var?" frågar Anya hetsigt när hon väl insett varför vi egentligen är här.

"Japp, skidsemester, allihop, jag, du, Dante, Axel, Sofie, Ludwig och Olivia. Vi åker om ca 15 minuter, till Åre" flinar jag

"Wrf driver ni?!??" Utbrister Dante stressat men också glatt.

"Nej, sätt igång och packa, vi andra har våra saker med oss hit, ni har en kvart på er" svarar Ludwig med ett glatt flin.

Anya får rent ut sagt PANIK och springer runt som en yr höna i hela lägenheten. Dante däremot slänger bara ihop sina saker i en väska och är klar på 3 minuter.

En kvart senare har vi alla faktiskt lyckats sätta oss i bilen och en låååååååååång bilresa väntar till vår stuga vi hyrt nånstans i Åre.....

Ett med volymen d.lHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin