Roleplay #2

257 7 221
                                    

Formular:

💎Nume:

💎Vârsta: (16+)

💎Frate:

💎Crush:

💎Bff: (băiat, pentru că e din gașca fratelui tău)

💎Frici:

💎Obiceiuri:

💎Altele:

💎Tag:( minim 2)

Capitolul 1

În familia voastră lucrurile stăteau cam așa: părinții tăi și ai lui N/F nu prea stăteau pe acasă și de la o vârstă nu prea s-au mai îngrijit de voi. Tu nu prea aveai prieteni, prin urmare stăteai mai mereu cu fratele tău mai mare și prietenii săi. Erai singura fată din grupul lor și erai și cea mai mică. Pe fratele tău nu îl deranja să te care după el peste tot atâta timp cât nu îl deranjai prea mult și nu îl făceai de râs, ceea ce nu prea se întâmpla deoarece te-ai integrat foarte bine în gașca lui și tuturor le făcea plăcere să petreacă timpul cu tine. Tu și fratele tău aveați voie să faceți tot ce vreți cu condiția ca tu să fii acasă până în ora 00:00. Pe fratele tău îl lăsau mai liber pentru că era băiat, dar tu, pentru că erai fată, nu aveai voie să umbli noaptea pe stradă singură.

De când tot stăteai cu prietenii fratelui tău a cam început să îți placă de unul din ei,însă nu i-ai spus niciodată fratelui tău deoarece nu știai cum ar putea reacționa.

Acum erați toți în mașina fratelui tău. Vă întorceați de la o petrecere unde tocmai vă făcuseți un pic (mai mult) mangă. Sau cel puțin tu așa pățisei. Te-ai luat la băut cu prietenii fratelui tău cât acesta agăța o tipă de pe acolo și ai crezut că poți să bei la fel de mult ca ei, dar nu erai la fel de rezistentă la alcool ca ei. Te-ai îmbătat de-a binelea. Aceștia au promis că te duc acasă, ca de obicei. Fratele tău, cum era singurul mai treaz, era la volan. Erați cam mulți pentru mașina sa, așa că N/C s-a oferit să te țină în brațe pe drum spre casă. Înainte să cobori, deoarece erai așa de beată, nu te-ai putut abține și l-ai sărutat pe N/C înainte să te dai jos de la el din brațe, apoi le-ai urat Noapte Bună tuturor și ai închis portiera mașinii și te-ai îndreptat clătinându-te spre ușa casei. Fratele tău a rămas să-i ducă și pe ceilalți acasă. Nici nu ai intrat bine în casă că ai căzut lata pe podea și ai adormit pe preș.

[a doua zi]

Te trezești la tine în pătuț la etaj. Cum deschizi treptat ochișorii, primul lucru pe care îl vezi e fratele tău care stătea cu mâinile în sân așezat la marginea patului tău.

Ce faci?

Nume|| Crush || Frate|| Bff

💎

Posibil interesați:

Georgia0205
-__Jing-Sun__-
IreneK-Pop4
Haneul1000
_lilu4ria
jungyeolx
ACKim8
chuoooubabo
Deea_Deutza69

Kpop Random Book|| Deschisă||Where stories live. Discover now