Deel 38

826 6 10
                                    

Let op! Dit is een seksueel getint hoofdstuk.

{Pov Max}

Cheyenne spant haar lichaam aan en kreunt luid waardoor ik ook mijn hoogtepunt bereik. Maar ik ben nog lang niet klaar met haar, vanavond wordt haar avond. Dat mag ook wel na alles wat ze voor me doet. Ze is nog niet bijgekomen of ik plant kusjes vanaf haar nek naar beneden, net zo ver totdat ik bij haar heupen uitkom. Ik til haar heupen lichtjes op en plant mijn hoofd tussen haar benen. Ik laat mijn mond het werk doen en hoor Cheyenne al weer zwaar ademen. Ze grijpt me in mijn haren vast. Ik til mijn hoofd op en kijk haar aan. Ik sta op en pak mijn riem van de grond af. Ik pak haar handen en knoop deze vast met mijn riem. Daarna laat ik mijn mond haar weer verkennen. Ze begint steeds zwaarder te ademen. Totdat ze voor de tweede keer trillend klaarkomt. 

Ik laat me naast haar op het bed vallen en maak de riem die om haar handen heen zit los. Daarna trek ik haar tegen me aan en vallen we in slaap. Na een tijdje word ik wakker en zie dat Cheyenne nog steeds ligt te slapen. Ik stap het bed uit en loop naar de badkamer. Ik laat het bad vol lopen en begin me langzaam uit te kleden. Ik ga in bad liggen en denk aan Cheyenne. Ik denk aan alles wat we al hebben meegemaakt en hoe sterk we daar van zijn geworden. Ook denk ik aan de heerlijke seks die we altijd hebben. Ik voel ik langzaam hard begin te worden. Ik kan me niet lang in bedwang houden en voor ik het weet begin in mezelf te trekken. Ik sluit mijn ogen en zie haar naakte lichaam voor me. Ik open mijn ogen en zie dat Cheyenne naakt naast me staat. Ze trekt haar wenkbrauwen op en grijnst een keer. 'Vond je vannacht niet genoeg?' vraagt ze. Ik kijk haar betrapt aan en voel mezelf langzaam rood worden. Ze lacht en stapt het bad in. Ze laat zich langzaam zakken en ik voel haar hand om me heen. Hij is al zo stijf maar nu ze zo geil voor me staat word het alleen maar erger. Langzaam laat ze zich zakken, veel te langzaam als je het mij vraagt. Ik probeer haar te helpen maar ze trekt zich net zo hard weer omhoog. 'Als je vandaag nog een keer klaar wilt komen zou je toch wat geduld moeten hebben Verstappen.' Ik kijk haar met een half opengevallen mond aan en kijk toe hoe ze zich langzaam naar beneden laat zakken, totdat ze bovenop me zit. Langzaam laat ze haar heupen rollen. Ik grijp haar heupen vast en beweeg langzaam met haar mee. Dit meisje maakt me echt gek. Ze begint sneller te bewegen en ik stoot maar al te graag steeds dieper. Ze laat haar hoofd in haar nek vallen en laat harde kreunen uit haar mond ontsnappen. Ik kan het niet meer aan en laat alles gaan. Op het moment dat ik haar vol spuit komt ook Cheyenne hijgend klaar. Ze gaat van me af en komt tussen mijn benen in zitten. Zo blijven we een tijdje zitten en dan stapt Cheyenne als eerst het bed uit. 'Ik ben wel toe aan een peuk.' Zegt ze en trek een badjas aan. Ik stap ook het bad uit en ga vast in bed liggen. Na een tijdje komt Cheyenne naast me liggen en voor ik het weet ben ik in slaap gevallen. 

*Tijdsprong naar de race*

{Pov Cheyenne}

Vandaag is het zo ver, het is race dag. Ik zie hoe de auto's zich gaan opstellen bij de finish. Ik zie dat Max naar de tweede plek rijd. Ik ben zo trots op hem dat het gewoon niet in woorden te beschrijven is. We staan allemaal gespannen te wachten totdat de lampen uit gaan. Al heel snel weet Max Vettel in te halen. En voor de rest van de race rijd Max aan kop. Voor we het weten is de race afgelopen en komt Max op me af rennen om me een zoen te geven. Dan moet hij naar boven voor de podiumceremonie. Na de ceremonie komt Max weer terug gelopen. Samen lopen we naar de pitbox, waar hij zich snel omkleed. Ik zie van een afstandje dat er een jongen aan komt lopen. Hij komt naast me staan en kijkt me kort aan. Dan komt Max terug gelopen. Hij loopt gelijk op de jongen af en geeft hem een brohug. 'Martijn lang niet gezien.' 'Nee inderdaad.' Ik kijk hem nog een keer aan en dan zie ik het. Het is Martin Garrix. 'Martijn dit is Cheyenne mijn vriendin.' 'Leuk je eindelijk eens te zien.' Zegt Martijn en geeft me een hand. In plaats van dat ik hem een hand geef, geef ik hem een knuffel. 'Ja zo kan het ook.' Lacht Martijn. 'Heb je nog plannen voor vanavond?' 'Nee voor zover ik weet niet.' Zegt Max en kijkt me vragend aan. Ik schud mijn hoofd als teken dat we niks hebben vanavond. 'Ik moet draaien in een toffe club en dacht misschien hebben jullie zin om mee te gaan.' 'Owh ja dat klinkt wel leuk.' Zeg ik en kijk Max hoopvol aan. Max knikt als teken dat hij het ook een leuk idee vind. 'Hoelaat moet je draaien?' 'Ik moet er over 3 uurtjes zijn om alles voor te bereiden. Jullie kunnen dan al wel mee.' Zegt Martijn. Max en ik knikken en nemen afscheid van Martijn. We gaan weer richting het hotel om even snel wat te eten en om ons klaar te maken natuurlijk. 

*tijdsprong in de club* 

We zijn nu al een paar uurtjes in de club en het is mega gezellig. Niet alleen Max, Martijn en ik zijn er, maar ook de andere coureurs. Max loopt naar de bar en komt even later weer terug met een aantal shotjes. Ik heb zo'n gevoel dat deze avond heel verkeerd gaat aflopen... 'SHOTJESSSSS!' Hoor ik Max roepen. Ik draai me om en pak een glaasje van hem aan. Na heel wat shotjes verder ben ik Max kwijt. Ik besluit om hem te gaan zoeken. En dan ergens achterin de club zie ik hem staan, maar hij is niet alleen... 


Fell in love with A RacerOnde as histórias ganham vida. Descobre agora