21.BÖLÜM

41.4K 1.3K 1.2K
                                    


İyi okumalar :)))

İhanet ; tanımını yakın zamanda çok iyi öğrendiğim bir kelimeydi .Çevremdeki herkes bana yalan söylerken tek yapabildiğim onlara kanmaktı . Her zaman manevi olarak birine sırtımı dayama ihtiyacı hissetmiştim . Dün öğrendiklerimden sonra bunun artık değişmesi gerektiğini biliyordum .

Masadaki beni oyalamak için verdikleri dosya işlerini yapmaya devam ederken bir yandan da düşünüyordum . Bu işi çözmek ve gerçekleri öğrenmek için bir çıkar yol bulmak zorundaydım . Bundan sonra tek başımaydım . Harekete geçme vakti gelmişti . Odamdan çıkıp dün abimle konuşan adamın odasına gittim ve kapıyı çaldım .

"Gir."

Komutu duyduktan sonra içeri girdim .  Adam yaptığı işlerden kafasını kaldırdığında beni gördüğüne şaşırmış gibi görünüyordu .Gülümseyerek onu rahatlamaya çalıştım . Yüzünde ki gerilen kasları gevşediğinde benimle konuşmaya başladı .

"Merhaba Melis Hanım . Size nasıl yardımcı olabilirim?"

"Aslında dosyalarla ilgili anlayamadığım birkaç şey var  ." dedim ve sanki adını bulmaya çalışıyormuş gibi biraz durakladım .

"Chiristian " dedi neden durakladığımı anlamış gibi .

"Ah evet kusura bakma ... Chiristian"

"Önemi yok Melis Hanım."

Onunla yakın olmak istiyorsam daha fazla samimiyet kurmalıydım .

"Melis yeterli . Hanım kelimesinden pek hoşlanmadığımı söylemeliyim onun dışında da pek alışkın olmadığımı da belirtmem de yarar var ." dedim gülümseyerek .

"Anladım Melis H... Melis." Bana hanım dememekte zorlandığı belliydi .

"Dosyalarda size yardımcı olacak birini yollarım . " dedi.

Bu konuşmanın samimiyet kurmak için yeterli olmadığının farkındaydım . O yüzden konuşmayı uzatmak için başka bir şeyler bulmayı denedim . Masanın karşısındaki koltuklardan birine oturduktan sonra konuşmaya başladım .

"Aslında canım sıkılıyor . Burada kimseyi tanımıyorum . Konuşacak kimsede yok işin yoksa bir kahve içelim mi beraber ? Hem öğlen arası saatleri arasındayız zaten . Tabi eğer işin varsa seni rahatsız etmek istemem ."

"Benim için de bir mola iyi olabilir aslında Melis . AA bu arada benim kahve molası  için öğlen arasında olmama gerek yok . "dedi.

Ne demek istediğini pek anlamasamda diretmedim .Sonuçta onu daha yeni tanıyordum . Neye nasıl tepki vereciğini bilemezdim. Şansımı zorlamaya gerek yoktu .

Onun yerinden ayaklanması ile bende oturduğum yerden kalktım . O odadan çıkarken bende arkasından onu takip ettim . Asansöre bindiğimizde Chiristian  bana bakarak düşünüyor gibiydi . Gözlerimi ondan kaçırarak konuştum .

"Ee beni kahve içmeye nereye götürüyorsun Chiristian?"

"Bildiğim güzel bir yer var beni takip et ." dedi .Verdiği emire gıcık olmuş olsamda sakin kalmaya çalıştım. Şirin bir kafenin önünde durduğumuzda Chiristian'ın hala dikkatlice bana baktığını farkettim . 

"İşte geldik."

İçeri girdiğimizde en az dışarısı kadar sıcak ve şirin ortamla karşılaştım .

"İşte geldik . Nasıl buldun ?"

"Güzelmiş." demekle yetindim .

"Beğenmene sevindim. "
Bir masaya oturduktan sonra yanımızda gelen genç ve güzel kız bizden siparişleri alıp giti . Ortamda ki gerici sessizliği bozmak için ortaya bir şeyler attım .

Sert PatronumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin