🍫Chocolate 9🍫

119 3 2
                                    

Hello-bello!Nos úgy gondoltam, hogy ezt a könyvet itt fejezem be és nekilátok a folytatásának, de egy olvasóm nagyon akarta, hogy folytassam, így belevájtam az agyam legmélyébe egy kis ihlet után!

TIMESKIP A KONCERT MEG DUETT UTÁN, ME' MÉ' NE?!XD

Miután befejeztük a duettünket Kyoval mindenki sikítozott és fütyült nekünk.Újra átérezhetem azt az érzést, mikor emberek ezrei örülnek neked és ez nagyon, nagyon jól esik a szívemnek.Szemeimmel gyors átszkenneltem a tömeget Willyt keresve és egy fél perc múlva meg is találtam a tömeg hátuljánál.Hehe, még mindig antiszoc...

- Arigatou, minna-san!- kiabálta Kyo a mikrofonjába.- Utólag is szeretnék boldog születésnapot kívánni Emiko-sannak és remélem boldogan éli tovább az életét!- ezután mindenki újra tapsolt és fütyült, amitől kicsit be is könyneztem.Ezután elköszöntem Kyoéktól és még ölelést is kaptam!!KYAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!Khm!

"Kyoék lementek a színpadról, vagyis ez az én időm!" gondoltam kicsit idegesen, majd vettem egy nagy levegőt és elkezdtem beszélni.

- Nos, ahogy mindenki tudhatja, ez volt az utolsó koncertem, de ennek is vannak okai!Nagyon, nagyon szép okai!- a végén elmosolyodtam és egyenesen Willyékre néztem.- Mint ahogy tudhatjátok is- leül a színpad szélére- 1 évvel ezelőtt házasodtam össze a híres csokigyáros Willy Wonkával!De nem, nem az oka, hogy visszavonulok.Az egyik oka az az, hogy már nem érzem úgy, hogy tudnám folytatni az énekes karrierem.És hálás vagyok mindenkinek, aki végig itt volt velem ebbe a hosszú, 6 évben!Hálás vagyok nektek skacok, ti vagytok a legjobbak!- a hatalmas tömeg elkezdett ujjongani és sikítani, viszont voltak olyanok is akik sírtak.

- Na de mi a másik oka?- üvöltötte valaki.

- *giggle* Azt is elmondom, de ahhoz szeretném, ha Willy Wonka feljönne a színpadra!- mondtam egy mosollyal és amíg Willy ide sétált, addig én felálltam majd kicsit hátrébb mentem.- Willy Wonka, köszönöm szépen, hogy mindig számíthatok rád.Mindig mellettem voltál ezelőtt is és remélem majd a jövőben is így lesz!Ígérem ezúttal is megpróbálok jó feleséged és a gyerekeinknek jó anyja lenni!- ezután kicsit bekönnyeztünk mind a ketten.- Ezzel azt szeretném mondani....- egy kis szünetet hagytam, mert azért nem könnyű megmondani az ilyen dolgokat ám!- *sigh* Willy Wonka, szeretném, ha a gyerekünk jó, nem is, tökéletes életet élne!Ígéred, hogy ettől fogva örökké velem leszel és segítesz, mint feleséged, legjobb barátod és, mint...a gyereked anyját?- a végénél kikerekedtek a szemei.

- Kicsim, te most...- rátette az egyik kezét a hasamra, mert nem tud megszólalni se.Hihi~!

- Igen, Willy...Terhes vagyok!- egy ideig csak bámult rám, végül elsírta magát és felkapva elkezdett körbe-körbe forogni, közben pedig kiabált.

- El se hiszem, hogy apuka leszek!Ráadásul egy ilyen gyönyörű és kedves feleséggel az oldalamon, akiért ölni tudnék!- mikor végre valahára kipörögte magát Willy, letett vissza majd megcsókolt.

El se hiszem még mindig, hogy ez történt velem!nem csak találkoztam Willy Wonkával, de én lettem a felesége és gyereke/gyerekei édesanyja!Ennél boldogabb már nem is lehetnék!Agyamban csakis a jövőnk tud lejátszódni ebben a szent pillanatban és nem is kívánom, hogy másként legyen.Egy kívánságom, vagyis több, de az most nem számít, így is valóra vált.





Mégpedig, hogy boldog vagyok.

Music and ChocolateWhere stories live. Discover now