İki Soru ;)

24K 387 58
                                    

Günaydın çoookk sevgili okurlarımm ;) yolda çokça zaman geçirdiğim için e boşluk bu ya, Kuzey Masalı ile ilgili fikir üretip durdum ama bir noktada yardımlarınıza ihtiyacım var :) şimdi bizim kızın Kuzey'i delirtmesi gerekiyor bunu hemen önümüzdeki bölüm değil de sonrakilerde kullanacağım ama sizin yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var :) sizce Masal Kuzey'i delirtmek için neler yapabilir? Benim aklımda kıskançılığı ile ilgili birkaç senaryo var ama sizin de bu konu ile ilgili fikirlerinizi almak istiyorum :) Benimle Kuzey'i çıldırtma fikirlerinizi paylaşırsanız çoookk ama çok seviniriiimmm ;)

Şimdi gelelim ikinci soruya, ben normalde fragman yayınlamayan bir insanım ama dün ilk defa böyle birşey yaptım. Size sorum ise, sizce fragman yayınlamalı mıyım? Yani bölümden önce fragman yayınlanması hoşunuza mı gider yoksa hayır yaaa ben tüm bölümü beklerim mi dersiniz?

Bu iki konuda benimle çookk değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim canlar :) cevaplarınızı heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruuumm :) hepiniz kocamaann öpüldünüz :*


BİS - 1 / Kuzey Masalı(Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin