Kuzey Masalı

145K 2.3K 197
                                    

Konuşmaktan çok homurdanarak iletişim kuran, BİS'in yakışıklı ve sert ajanı Kuzey Karaarslan, hayatı boyunca eline pers gülü renginde oje almamıştı. Bir dakika durun, Kuzey eline hiç oje almamıştı ki! Hayır, az önceki sayılmaz çünkü Masal hasta ve Kuzey o ojeyi tutmak zorunda. Masal mı? O, Kuzey'in başına kendi pembe iç çamaşırlarını yakıştırma cüretini gösteren tek kadın hatta tek insan! Ve de dünyayı birbirine katan özel bir anahtarın zeki, baş belası ve kızıl kafalı sahibi!

Tekrardan dönüp Kuzeye bakarsanız da sizin katiliniz olabilir. Nerede veya ne zaman alev alacağınız belli olmaz! Çünkü Kuzey söz konusu olunca Masal'ın dibi tutan yemekten farkı kalmıyor!

Tavsiye: Sakin olmadan okuyun!

***

Masal, "Annem her zaman tavırlarımın kendi istediğim şekilde olması konusunda beni yüreklendirmiştir. Bence sen de denemelisin," dedi bu defa ışıl ışıl gülümseyerek. Nasıl oluyordu da her an bu şekilde gülümseyebiliyordu ki? Kuzey en son hatırlayamayacağı kadar eski zamanlarda bu kadar mutlu bir şekilde gülümsemişti. Yıllar önce, ailesi ile birlikteyken.

"Ben zaten istediğim şekilde davranıyorum," dedi sertçe anılarını da kafasından çıkararak.

Masal bunu üzerine gözlerini inanmazlıkla kocaman açtığında, Kuzey birazdan başının belaya gireceğini biliyordu.

"Yani bu şekilde kaba, suratsız ve memnuniyetsiz olmanın kendi seçimin olduğunu mu söylüyorsun?" Bu sözler üzerine Kuzey kaşlarını daha fazla çatınca Masal öldürücü darbeyi vurdu.

"Ben de bu tavırlarının istem dışı olduğunu hatta bu konuyu çözmek için profesyonel yardım aldığını düşünmüştüm." 


BİS - 1 / Kuzey Masalı(Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin