Hoofdstuk.9.

1K 49 0
                                    

P.o.v. Zayn

Megan komt opeens heel hyper naar beneden. "HOI" zegt ze en rent naar buiten de tuin in Bella volgt haar. Ik loop er lachend achter aan. Opeens struikelt ze en staat ze niet meer op. "Megan?" Vraag ik, maar geen reactie. Ik loop nouja ren naar haar toe. Ik draai haar bij. Haar ogen zijn gesloten. "Megan? Hoor je me?!" Zeg ik, maar alsnog geen reactie. "Jongens!" Roep ik angstig. De jongens komen naar mij en Megan toe rennen. "Wat is er gebeurd?" Vraagt Harry. "Weet ik niet, opeens viel ze en was ze zeg maar niet meer op aarde" leg ik. Liam loopt naar haar toe en legt haar in stabiele zijliging. "Louis, water, Harry, eten, Niall, pak wat dekens en Zayn help Niall maar." Zegt Liam. We knikken allemaal.

P.o.v. Liam

Ik leg Megan in stabiele zijliging. Ze voelt hardstikke koud aan. "Louis, water, Harry, eten, Niall, pak wat dekens en Zayn help Niall maar." Zeg ik. Ze knikken allemaal. Ze lopen allemaal naar binnen. Ik probeer Megan wakker te krijgen. "Megan, hoor je me?" Zeg ik terwijl ik met mijn vingers knip. Geen reactie...
Evenlater komen Niall en Zayn naar buiten met een stuk of 5 dekens. We wikkelen die om haar heen. Louis en Harry komen naar buiten met drinken en eten. Louis spat wat water op Megan haar nek. Geen reactie. "Kom we gaan naar binnen. Ik til Megan op en draag haar naar binnen. Ze is echt licht. Opgegeven moment opent ze haar ogen een klein beetje. Haar blauw-groene ogen komen te voorschijn. Al snel sluiten die weer. "Megan? Hoor je me?" Vraag ik en haar ogen gaan weer een beetje open. Ik leg haar op de bank neer. Louis spat wat water in haar nek en op haar voorhoofd. Haar ogen gaan al wat veder open. "Heyy Meg, hoe gaat het? " Vraagt Harry. Megan steekt haar duim op en draait haar hand om. Slecht dus. "Eet wat en drink even wat. " Zegt Niall. Megan pakt het eten en drinken aan. Ze eet langzaam het broodje op en drinkt langzaam het water op. "Hoe gaat het nu? " Vraagt Louis. "Wel beter" Zegt ze

P.o.v. Megan

Alles is zwart, zwart, zwart en zwart.
Ben ik dood? Nee dat kan niet. Ik adem nog.
Ik voel dat er wat om me heen word gewikkeld. En wat vochtigs in mijn nek, ik denk water ofzo.
Ik probeer mijn ogen te openen, maar het lukt niet. Ik word opgetild en probeer nog een keer mijn ogen te openen. Ze gaan een beetje open en ik zie vaag iemand maar mijn ogen vallen weer dicht. Ze zijn te zwaar. "Megan? Hoor je me? " Ik hoor het vaag. Ik open mijn ogen een beetje wat heel moeilijk gaat. Ik word ergens opgelegd en mijn ogen vallen weer dicht. (Volgens mij) er word water op mijn voor hoofd en in mijn nek gespat. Ik open mijn ogen weer en nu lukt het al beter om ze open te houden. Alles word al wat heldereder.
"Heyy Meg, hoe gaat het? " Vraagt Harry. Ik steek mijn duim op en draai mijn hand. Slecht... "Eet wat en drink even wat. " Zegt Niall. Ik pak het eten en drinken aan. Ik eet langzaam het broodje op en drink langzaam het water op. "Hoe gaat het nu? " Vraagt Louis. "Wel beter" Zeg ik. Ik heb het zó koud!! Ik sla de dekens wat veder om me heen. Het helpt niet echt. Ik begin te trillen. "Hoe laat is het? " Vraag ik. "Half 1" Zegt Harry. "Zullen we morgen anders naar Emmen? " Zeg ik. Ze knikken. "Zullen we anders een Disney films marathon houden? " Vragen Niall en Louis. Ik knik. "Jaaaaa, leuk! " Ik pak de afstandsbediening en zet de tv aan. Ik ga naar Netflix en typ Disney in. "Jullie mogen kiezen welke eerst" Zeg ik. "Aladdin!" Zeggen Louis en Zayn.
Ik zet hem op. Bij alle liedjes zingen we mee.
Daarna komt Moana en Brave.
Bij Moana zingen we ook alles mee. Ik heb het helemaal niet koud meer. Ik sla de dekens van mij af en ga er bovenop liggen.

We zetten nu Brave erop. Halverwege de film word ik moe. Ik ga tegen Niall's schouder aan leunen die best zacht is en mijn ogen gaan langzaam dicht. "Awwww" Hoor ik opeens. Ik open mijn ogen en zie dat ik naast Niall lig en Harry zegt het. Ik kijk hem raar aan. Hij kijkt mij schouderophalend terug. "Wat? Laat maar, we gaan eten. Liam en ik hebben gekookt." Ik knik en maak Niall wakker. "Niall? Wakker worden we gaan eten." Zeg ik. Hij is meteen wakker. Samen lopen we naar de keuken waar Harry, Zayn, Liam en Louis al aan de keukentafel zitten. Ik neem plaats naast Zayn. Niall naast Harry. We krijgen opgebakken aardappels opgeschept met een stukje kip en salade. Ziet er lekker uit! Ik begin met eten. "Lekker! " Zeg ik als ik de aardappels, salade en kip heb geproefd. De jongens grinniken.

Ik heb letterlijk waar alles op. Het toetje was aardbeien pudding. Nu moeten we afwassen. Louis gaat afwassen en Niall en ik drogen af. Dit word nog wat....



En ja hoor ik heb het sop al in mijn haar zitten. Ik pak wat van het sop en gooi het volop in Louis' haar. Hij wilt het op mij gooien maar gooit volop mis op. Het beland op Niall. En dan zit je in een zeep gevecht.

En dan lig je weer fijn op de bank met je onesie aan. Alle jongens eigenlijk wel. We kijken naar CSI Miami. Zo'n leuke serie!!!!

3 afleveringen gehad en zie dat Harry, Zayn, Niall en Liam aan het slapen zijn. "Zullen wij ook maar gaan slapen? " Vraag ik aan Louis. "Ja, lijkt mij ook wel handig. Ik doe de tv uit en knip even later ook de lampjes uit. " Weltrusten " Zeg ik. "Weltrusten" Hoor ik terug. Ik sluit mijn ogen en bedenk dan pas. Vandaag had ze het gedaan, maar ik heb het overleefd! Met die gedachte val ik in slaap.

The Secret SingerWhere stories live. Discover now