11.𝕭𝖔̈𝖑𝖚̈𝖒

3.2K 107 1
                                    

𝕄𝕖𝕕𝕪𝕒 = 𝕂ı𝕧𝕒𝕟𝕔̧

Helinin Ağzından

Zaman hızla geçmişti . Okul çıkışına gelmiştik bile . Açelya Benimle konuşmak istediğini söylemişti . Açelya'nın yanına gittim .

" Okul çıkışında konuşacaktık ."

" AA evet gel benimle ."

Otoparka dogru gitti . Açelya'nın son model bir bugattisi vardı . Özenilmiycek gibi değildi . Benim babam okulumun parasını bile zor topluyordu . Neyse konumuz bu değildi . Arabaya bindik . Şirin bir kafeye vardık . Köse bir masaya oturduk . Çok geçmeden garson geldi ve sipariş verdik .

" Helin bunu sadece senin anlayışla karşılıycağını düşündüğüm için geldim . "

" Tabiki bana güvenebilirsin ."

" Bana birkaç gündür bilinmeyen bir numara mesaj atıyor . Bir tane kutu  gönderdi geçenlerde . Her yıldan değişik fotoğraflarım var . Ona ne zamandır takip ettiğini sordum . Küçüklüğünden beri dedi . Çok ürkütücü konuşuyor ve korkuyorum . Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ."

" Öncelikle böyle bir konuda sakinliğini koru . Bilinmeyen Numara yazdıkça engelle . Şimdilik aklıma sadece bu geliyor . Daha çok yardımcı olmak isterdim . "

" Saol yardımcı olduğun icin ."
Sipariş ettiğimiz tatlılar geldi .

" Açelya sen bana anlattın bende sana anlatmak istiyorum . Ama lütfen aramızda kalsın ."

" Tamam . Aramızda kalıcak ."

" Ben okuldan ayrılıyorum ."

" Ne ? Neden ?"

" Orasını boşver nasıl açıklama yapıcam bilmiyorum ."

" Neden ayrılıyorsun Helin ?"

" boşver ."

" Bak iki yakın arkadaş sayılırız artık . Bana güven lütfen ."

"Peki . Maddi durumumuz okulumu karşılayamıyor."

" Hhmm bunda anlatılmayacak ne var Helin ?"

" Ne biliyim söylemeye çekindim biraz ?"

" Helin sana bir teklifim var . Ama  yanlış  anlama . Bak bu okulun sahibi benim babamın arkadaşı . Rica edersek birşeyler ayarlanabilir . Hemen hayır deme ."

" Açelya asla olmaz . Teklifin için saol ama kabul edemem ."

" Helin Kıvanç'ın seni çok sevdiğini biliyorsun . Ona bunu yapma ."

" Peki diyelim kabul ettim . Ailem kabul etmez Açelya . Ama teklifin için tekrardan saol ."

"Lütfen bir düşün Helin."

" Benim kalkmam lazım . Görüşürüz ."

" Görüşürüz Helin ."

Yedilerimizi ödiycek parayı masanın üstüne bırakmıştım . Dükkandan çıktım . Düşününce kabul  edilmiycek bir teklif değildi lakin babamı asla ikna edemezdim . Derslerim iyiydi aslında burs gibi olabilirdi benim için . Babama  anlatmam lazımdı . Tabi kabul etmiycekti ama sevdiğim adam için şansımı deniycektim . Otobüse bindim eve koyuldum .

Meriç'in Ağzından

Açelya bugün kötüydü . Suratından , davranışlarından belliydi . Onu iyi edicek şeyi biliyordum . Çikolata ve ayıcık . Markete gittim birsürü çikolata aldım . Sonrasında bir oyuncakçıya gittim . Kocaman bir ayıcık aldım . Bagaja yerleştirdikten sonra Açelya'nın evine sürdüm . Kapıyı çaldığımda Açelya'nın annesi karşıladı beni . Hayat Teyze severdi beni . Uygun damat adayıydım . Hemen elini öpüp içeri girdim . Elimde kocaman ayıcık görünce kadında şaşırmıştı .

Hasta ÇocukWhere stories live. Discover now