IV

643 51 9
                                    

Dipper

Deja doare capul de la discuțiile astea inutile. Mabel ma târât pana la o masă plină de prințese. Sa le fi văzut. Zici ca a vomitat un unicorn peste ele. Pline de sclipici din cap pana in picioare. Rochii scumpe si bijuterii care aproape ma orbesc.

Te rog eu doamne , dă-mi o groapă si ma arunc eu singur in ea.Sau mai bine trasnestema. Asta ar fi mai uman decât ce ma obligi sa îndur chestia asta .

Si fetelor, unchii voștri au început caute logodnici?Spuse prințesa Pacifica , una dintre cele mai frumoase si mai dorite prințese din împrejurimi și rivala de moarte a lui Mabel

Nu, dar nici nu as vrea asta. Vreau sa profit cât mai mult de libertate. In plus inca sunt tânără,  am timp.

Pe bune?Credeam ca unchii tai  vor sa  te căsătorească repede. I-am auzit la ultima mea vizită. Au spus vor facă o alianță cu cei din regatul Soarelui.

Sa faca ce?! Nu nu nu!NU!Nu ma voi căsători cu prințul acela nebun nici sa ma omori in cele mai groaznice chinuri posibile!

Mai mai mai ia uite cine ma face nebun

Pe bune Doamne ?! Acum sa il aducă moartea pe aici?Deja presimt asta nu o sa se termine bine. Hmm ,e prima dată când il vad pe prințul Bill .Se pare ca zvonurile sunt adevarate , chiar e foarte chipeș. E asa înalt. Cred ca are vreun metru 90.E si plin de mușchi.Ce mai e un zeu .Mama mama ce pătrățele cred ca are...Ohh Nu nu nu concentreazate Dipper

Ammm Ammm ...

Ce ai pățit scumpete ? Tia păpat pisica limba?

Pe dracu,  lasă-mă naibii in pace!

Ce nervoasă suntem azi, tia căzut coronița de prințesa de pe cap sau poate ti sa rupt vreo unghie? Sau poate ...NU .Azi iti sta părul rău ?

Si cand credeam ca nu poti fi mai  prost.Lasama naibii in pace si veziți de treaba sau poate vrei să îți șterg ranjetul ăla de încrezut de pe fata aia de tâmpit

Ce imi place cand esti nervoasă

Billdip Where stories live. Discover now