Namjin

2K 43 3
                                    

Гл.т. на Джин
Днес за пореден път бях на училище.Станах,оправих се и тръгнах за училище.Стигнах в училището,влязох в класната стая и понеже дойдох един час по-рано бях сам в стаята.Извадих една книга от раницата ми и започнах да я чета.

Докато четох,някой влезна в стаята.Това беше Ким Намджун.Той е страшен гадняр и аз много го мразя.

Игнорирах го,но той ми взе книгата и я остави настрани.
*Какво искаш?*попитах го аз.
*Искам само едно*
*Какво?*

Той не отговори.Приближи се към мен а аз настръхнах.Мислех си че ще ме удари или нещо такова,но не,усетих парещите му устни върху мойте.

Аз не се отдръпнах,бях в шок.Как може този гадняр да ме целуне."Поне не е мокра целувка"

Той ме придърпа,за да стана.Аз се опитах да го отблъсна,но не успях.Намджун ме удари леко отзад и аз изстенах,а той се възползва от това и вкара езикът си.

За мой късмет,Намджун чу че някой идва и се отдръпна от мен.Той ми прошепна *Искам само и единствено теб*След това си седна на мястото, а аз стоях като застрелян.

След часовете се прибрах в къщи,взех си душ и си легнах.Започнах да мисля за целувката и думите на Намджун.Преди имах чувства към него,но той се държеше ужасно с мен.А сега май пак започвам да изпитвам нещо към него.Докато размишлявах, неусетно съм заспал.

Сутринта станах и се оправих за училище.Този път закаснях нарочно.Влезнах в стаята и си седнах на мястото.Видях как Намджун ме гледаше,все едно ще ме убие.

Часовете минаха,всички си тръгнаха само аз останах.Прибирах си учебниците в раницата,когато някой хвана грубо ръката ми.Та това беше Намджун.

Аз го погледнах,а той се наведе и пак ме целуна.Аз като по чудо му отвърнах.Той ме хвана през кръста и ме повдигна,тъка че да седна на чина.Той от устните ми премина към вратът.*Аххх~*изстенах аз.
*Харесва ли ти*попита ме Намджун.*Ами...аз...ъм.*незнаех какво да кажа.Той ме целуна за секунда и след това ми каза*Знам че ти харесва*
Той отиде и заключи вратата.Върна се при мен и продължи да целува и засмуква вратът ми.Той махна тениската ми и аз последвах неговият пример и махнах тениската
Той се усмихна и махна дънките ми заедно с боксерките ми.Хвана члена ми и започна да движи ръката си на горе и надолу.Аз испъшках.Той се наведе и започна да облизва входа ми,при което започнах да стена.

Намджун се надигна и ме целуна,а аз задълбочих целувката ни.Докато се целувахме той вкара пръста си в мен,при което аз изпъшках,но не се отделих от целувката.Той започна да го движи доста бързо,след което вкара още два пръста в мен.Първоначално ме болеше,но свикнах,беше доста приятно.

Намджун извади пръстите си от мен,а аз измрънках тихичко.Той постави члена си на входа ми.*Готов*попита ме
*Д-дааа*казах стенейки
Той вкара члена си в мен и започна да се движи много бързо.Аз едвам дишах от удоволствие.Започнах почти да викам от удоволствие и свърших на корема си.Намджун движейки се все още в мен,започна да облизва течността ми.На него не му отне много време и свърши на дълбоко в мен.

Той излезна от мен и почисти входа ми с езичето си.След това ме облече,а аз седях като статуя.Неможех да повярвам че загубих девствеността си от момче и то от Ким Намджун.

*Обичам те Джин*каза ми той и излезна.

Гордея се с тази глава!^^ Дано ви е харесала!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Гордея се с тази глава!^^ Дано ви е харесала!

BTS smutWhere stories live. Discover now