Kihívás

12 4 0
                                    

Veronika_klz hívott ki erre a kis játékra, nagyon köszönöm.

Veronika_klz hívott ki erre a kis játékra, nagyon köszönöm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. Szerintem én igazából egész életemben írtam. De komolyan. A legeslegelső novellám egy kitépett füzetlapra írtam, elsős voltam, mert emlékszem, hogy még nem tanultuk a nagybetűket leírni, ezért úgy kellett őket jelezni, hogy a kicsivel írt betűt átírtuk pirossal. Egy Anna nevű nyúlról szólt, és 'Anna és barátai' volt a címe. :)
Harmadikos koromban volt először fogalmazás órám, és folyton párbeszédeket akartam írni, mikor még azt se tanultuk, hogyan kell, és a tanítónéni mindig veszekedett velem, hogy miért akarok olyat csinálni amit nem is tanultunk.
Ilyenek jutnak eszembe erre a kérdésre.
Azt hiszem, mindenféle műfajba belekóstoltam már, de mostanában leginkább a fanficekre vagyok ráakadva. Nagyon vonz, ha megszeretek egy-egy zseniális karaktert, akkor továbbgondoljam az életét, a jellemét, stb. Én úgy hívom: írásban barbizok. :)

2. A kpopról nem igazán gondolok semmit, se rosszat, se jót, azt hiszem szimplán nem én vagyok a célközönség. Van egy pár baratnőm, aki nagyon szereti, de engem valahogy nem fog meg a dolog. (plusz az ázsiai fiúkat sem tartom vonzónak, szóval még az se játszik, hogy a fiúk miatt ráakadjak :D) szerencsére nem vagyunk egyformák. Ha másnak ez tetszik? Hajrá, én örülök, hogy valami ennyire boldoggá tesz! :) (nekem is vannak ilyen zenéim nyilvan)

3. Az egyik a Nyomorultak Victor Hugo-tól. Tíz éves voltam, mikor ment belőle a mesesorozat a minimaxon, és ott volt a polcon a könyv, és neki akartam állni, de nyilván pár oldal alatt kifogott rajtam.
Tizenegy, mikor a szüleim elvittek a Nyomorultak musicalre, és az a darab akkora hatással volt rám, hogy a tizenkettedik szülinapomon levettem újra a könyvet a polcról és nekiálltam. Nem volt egyszerű, de végigverekedtem magam rajta, és imádtam. Azóta olyan félévente - évente el szoktam olvasni.
A másik nagy kedvencem Chris Cleave-től a London Lángokban. A sztorija dióhéjban: egy anyának meghal a férje és a négyéves fia, mikor terroristák felrobbantanak egy teli futballstadiomt. Az anya levelet kezd írni Oszama Bin Laden-nek.

4. Queen- Who wants to live forever
Tizenhét voltam, mikor egy musical show-ban Serbán Attila (akit szakmailag és emberileg is nagyon nagyra tartottam akkoriban) elénekelte velem ezt a dalt, ezzel valóra váltva az álmaim :')
Gyönyörű dal egyébként, főleg a WWry musicales verziója. ❤️

5. Őszintén szólva én MINDENEN sírok, mert hiperszenzitív vagyok (akármekkora pofám van), úgyhogy ja, nyilván a filmeken is.

6. Színház minden. Egyes. Pillanatban. Amikor. Lehetséges.

7. Elég sokáig fent emlegetett Serbán Attila volt, és semmi baj vele, de már jó ideje nem követtem a munkásságát.
Most nem tudnék konkrét embert mondani, de sok ember van, akire felnézek valamiért.

8. Létezik. Nekem a legjobb barátaim mind fiúk. (Igaz, hogy melegek, ha az a kérdés folytatása, hogy előbb vagy utóbb szerelem lesz-e belőle :)))

9. Moszkvába szeretnék nagyon eljutni, és New Yorkba a Broadway-re.

10. Egy akármilyen tehetséges Broadway/ West End színész bőrébe belebújnék szívesen:)

Én nem hívok ki senkit mert nem rendelkezek túl kiterjedt ismeretségi körrel itt wattpaden, de itt hagyok 10 kérdést, és aki ezt olvassa BÁRKI válaszolhat rá nekem, ha van kedve, akár itt kommentben, kíváncsi vagyok Rátok :)

1. Ha jellemezni kéne magad egy Disney karakterrel, kit választanál, és mi a közös bennetek?

2. Ha bemutatkozás helyett táncolnod kéne egy fiktív színpadon, mi lenne a zene, amire tennéd, és milyen ruhát választanál hozzá?

3. Ez egy színészkurzuson volt feladvány, most én is megkérdezem tőletek: Ha örökre megnémulnál, mi lenne az utolsó mondat, amit még kimondanál? (nem meghalsz, csak többé nem szólalhatsz meg)

4. Ha muszáj lenne magadra tetováltatnod valamit (mert mondjuk egy másik életben erről ismernének meg, akik szeretnek), mit választanál?

5. Írd le az öt (szerinted) legszebb szót.

6. Ha létrehoznál egy alapítványt valmi neked fontos ügyért, kiről neveznéd el?

7. Az életedről szóló könyvnek hogy nézne ki a borítója?

8. Biztos van egy olyan ember az életedben, akire nagyon felnézel. Mit tanított neked?

9. Szintén színészkurzus: Melyik az a ruhadarabod, ami kb kifejez téged? (mondjuk erről fognak felismerni ezentúl a csoporttársaid)

10. Írd le a kedvenc viccedet, hadd legyen egy jó napja annak, aki olvassa! :)

Hajrá, én tényleg nagyon kíváncsi vagyok, meg talán inspirálódok is belőletek ;) Ősszel kezdem a Theatre BA-t itt Londonban az egyetemen, és nagyon sok igazi emberi sztorira van szükségem a tanulmányaim alatt, hogy tudjak inspirálódni, és neadjisten alkotni is majd ❤️😊 köszönöm

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 18, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

KihívásokWhere stories live. Discover now