1.1

3.2K 156 7
                                    

Karşımdaki Berkay'ın bağırışıyla mışıl mışıl uyuduğum uykumdan sıçrayarak kalktım.

Henüz ne olduğunu anlamaya çalışırken herkesin bize bakıyor olduğunu fark ettim ve Berkay'a odaklandım.

"Ya tamam anlıyorum sevmiyorsun ama kızı 3-5 kişi dövmek nedir ya?! Hiçbir zararı yok, size yaranmaya bile çalışıyor ama anlamıyorum sizi, sürekli kızı itip duruyorsunuz!"

"Bismillahirrahmanirrahim n'oluyor lan?!"

"Herşeyi şakaya vurmayı bırak Eliz! Bu bardağı taşıran son damlaydı! Ne kadar ağladı biliyor musunuz neden beni aralarında istemiyorlar diye?! Ama sen 'bu' sun değil mi? Kimsenin duygularını önemsemeyen ama kendi zararına birşey olduğunda ortaklığı ayağa kaldıran kız?!"

Nefes almadan cümleleri ardı ardına sıralarken ses tonu gittikçe artıyordu. Ne olduğunu katiyen bilmiyordum. Bir anda arkasını dönüp sınıf kapısından çıktığında koşarak arkasından gittim.

"Bana baksana sen!"

Bu defa daha sert ittirdim ki bu yalpalamasına sebep oldu. Sinirle bana doğru döndü.

"2 günlük sevgilin için beni dinlemeden böyle bağıramazsın! Ne kavgası ya! Ben kavga falan etmedim senin o sevgilinle! Aramızın bozulmasını istediğini görmüyorsun Berkay!"

Dediği şeyler bir bir aklıma geldikçe sinirden kızarıyordum. Burada kıpkırmızı görünmek istemiyordum. Son kez ağzımı açtım ve konuştum.

"Benim hakkımda böyle şeyler düşündüğünü önceden bilseydim emin ol sizi çok daha önce rahat bırakırdım."

Bu sefer şaşkınlıkla bakan o idi.

Ve oradan ayrılan da ben.

~

🖤

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🖤

Anonimsi | Yarı TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin