DMC5 - Merész kihívás

49 3 4
                                    

Nero és Nico felelsz vagy mersz játékot játszottak, Nico kihívta, Nero pedig magára vette a dolgot, így egyből bele is ment. Eleinte semmi extra küldetés nem volt, de amikor Nero harmadjára mondta, hogy ő bezzeg mer, rosszul döntött.
- Dugd be az ujjadat Dante szájába, de úgy, hogy ne harapjon rá! - jelentette ki Nico, mutató ujját föltartva, hatalmas vigyorral.
- Hogy mi? - akadt ki a fiú - Normális vagy te? V még rendben lenne, de Dante... Fasza... - morogta, de elindult a küldetésre.
Nico követte. Idő közben meglátták V-t, aki olvasott, észrevette őket, de nem tulajdonított sok dolgot a dolognak. Ugyanebben a szobában volt az alany is, piros kabátjában, ahogy testvérével beszélt valamiről. A hallottak alapján talán az anyjukról dumáltak, vagy arról, hogy V hogy a francban lehet még közöttük. Fene se tudja.
Ekkor jött a bonyodalom, Nero odatoppant eléjük.
- Dante!! - ordította előtte.
- Nero! - válaszolt neki Dante.
Amint kinyitotta a száját, Nero bedugta az ujját a szájába, ott tartotta pár pillanatig, majd pipacs vörösen rohant el amilyen gyorsan csak tudott. Se Dante, se Vergil, se V nem tudta mire vélni, mindneki tátott szájjal kiakadtam néztek Nero után.
Nico megdicsérte, jól kinevette. Nero pedig megígérte, hogy a csajjal soha többet nem játszik ilyet.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 12, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

DMC5 - Merész kihívás Where stories live. Discover now