H3 his number in my pocket...

114 8 0
                                    

Julia POV

Ik zucht als ik zie dat er een telefoonnummer opstaat. Ik wil het dumpen naast het tijdschrift maar bedenk me, ergens in me moet ik dit briefje bewaren. Ik duw het in me zak en pak een krentenbol. Ik begin te eten en begin naar me 'huis' te lopen.

Als ik aankom is het in de straat nog altijd dood stil. Ik open me huis en loop gelijk de keuken in. Ik open alle kastjes van de keuken en zoek naar iets om mezelf pijn mee te doen. Ik begin te snikken als alle kastjes leeg zijn nergens ligt iets scherps. Ik voel de eerste traan over me wang stromen en loop naar de bank. Ik duw me hoofd in het kussen en begin hard te huilen.

Na een kwartier heb ik geen tranen meer over. Moeizaam ga ik rechtop zitten en pak me mobiel uit me broekzak samen met het nummer van Harry. Ik toets het in voor ik het door heb. Na een paar keer overgaan komt Harry's vrolijke stem al aan de telefoon.

'Met Harry' zegt hij vrolijk. 'Waarom heb je me je nummer gegeven' vraag ik nog altijd snikkend. 'Ik dacht dat ik je misschien kon helpen met een baan ofzo zodat je geen dingen meer hoeft te stelen' zegt hij minder vrolijk. 'Heb ik gezegd dat ik hulp nodig had' vraag ik boos en verdrietig tegelijk. 'Nee maar ik dacht' 'je moet je gewoon met je zelf bemoeien popster' onderbreek ik hem. Ik hang op en gooi me mobiel eerder verdrietig dan boos richting de muur.

Mijn oude iPhone klettert op de grond en het scherm breekt. 'Fack' vloek ik hopeloos. Ik loop er bang op af en draai hem op het scherm bestaat uit allemaal barsten. Ik druk op de homeknop en gelukkig komt me achtergrond in beeld. Ik zucht als ik zie dat ik een berichtje heb van Jefrey.

Jefrey de gene waardoor ik me familie en oude vrienden heb verloren en blut ben. Ik open het berichtje. 'Julia, vanavond om 8 uur nieuwe klant'. Ik zucht verdrietig. Jefrey de gene met de perfecte look waardoor iedereen verliefd op hem wordt. Zo verliefd dat ze verkeerde dingen gaan doen door hem zo ook ik.

_______________________________

Sorry voor weer een late update.....

Nu gaat het wel vaker ge-update worden!

Sorry xxxxx

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Oct 05, 2014 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

who cares! (dutch Harry styles fanfic)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ