H1 a bad night!

145 7 2
                                    

JULIA POV

Ik trek me jurkje strak en loop een nachtclub in. Ik gooi me jasje naar de man die alle jassen op hangt en loop de club veder in. Ik loop gelijk door naar de bar en bestel een breezer. Als ik hem heb loop ik naar voren waar iedereen druk aan het dansen is. Ik loop naar een vriend van me en vraag hem om een pilletje. Hij geeft hem aan me en ik slik hem in met me laatste slok breezer. Ik zet het glas aan de rand van het podium en ga bij me vriendinnen staan die net een shotje willen nemen. Ik pak de laatste van de bar en sla hem tegelijk met me vriendinnen achterover. Als ik een tijdje gedanst heb begint het pilletje te werken. Ik loop naar voren en zoen de eerste jongen die ik tegenkom. Als hij me van hem afduwt geef ik hem een klap en loop weer naar de bar. Ik bestel nog een breezer en drink hem snel op. Ik loop weer naar voren en begin wild te dansen.

Als ik door de uitsmijter de club wordt uitgegooid slaat de klok 5 uur. Ik trek me jurkje omlaag en loop dronken naar huis. Als ik naar dat ik tegen 2 lantarenpalen ben aangelopen thuis kom schrik ik. Er liggen 3 koffers op straat met een briefje erop. 'De buren hebben denk ruzie ofzo ' mompel ik met dubbele tong. Ik loop naar de deur en wil de sleutel onder de mat paken. Ik voel maar ik vind geen sleutel ik til de mat helemaal op en zie inderdaad geen sleutel. Ik gooi hem terug en loop iets achteruit. Alle lampen zijn al uit ik zucht en ga zitten op een van de koffers. Blijkbaar zit ik op het papiertje want ik hoor papier kreukelen.

Ik pak het papiertje onder me billen vandaan en begin te lezen:

Julia

Als het goed is lees jij dit en heb je jou koffers al zien liggen

Ook ben je waarschijnlijk dronken

Daarom gooien wij je uit huis met veel moeite

Het spijt ons echt waar

Morgenvroeg ben je hopelijk weg of we bellen de politie

Groetjes je moeder vader broer en zus.

Als ik dit gelezen heb ben ik in een klap nuchter. Ik zucht diep en voel een eenzame traan over me wang rollen. Ik ga van de koffer af en maak hem open. Ik de koffer zie ik mijn kleren liggen. Ik prop het papiertje er bovenop en doe de koffer weer dicht. Ik ga liggen midden op de stoep maar het boeit me even niks. Me familie zet me uit huis zonder geld is het enige wat door me hoofd omgaat. De tranen blijven maar lopen en ik voel me oogleden zwaar worden.

Als ik wakker wordt draai ik me om. Ik wrijf door me ogen en kijk om me heen. Ineens krijg ik alles wat er gisteren gebeurt is weer binnen. Ik sta op en trek me jurkje goed. Ik pak de koffers en kijk naar het huis alle gordijnen zitten nu ook benden dicht. Ik voel weer een traan over me wang rollen en veeg hem ruw weg. Voor ze de politie bellen loop ik langzaam de straat uit. Ik hen geen idee waar ik maar toe moet. Al me vrienden zijn drugsverslaafden en wonen in een kliniek of bij hun ouders niemand woont helaas alleen.

Als ik naar 2 uur stop met lopen sta ik in een oude buurt. Alle huizen zijn onbewoond en zijn verrot. Ik loop de oprit op van een van de lege huizen ik zet me koffers onder een beschimmeld afdakje neer en duw de krakende voordeur open. Ik kom binnen in de woonkamer er staan allemaal oude kapotte meubels in het huis. Ik loop veder de keuken in er staat een kast zonder deuren en een koelkast die niet koud is ook staat er een oude wasbak en gasfornuis. Ik loop de oude krakende trap op. Voorzichtig tree voor tree loop ik naar boven. Er zijn drie deuren boven ik duw de eerste open. Hier staat een bed zonder matras en gebroken spiegel en een kast weer zonder deuren. Ook hangt er een verschrikkelijke lucht. Ik loop de kamer uit en duw de volgende deur open. Hier is een bad vol met vies water me beestjes erin. De spiegel aan de muur is gebroken en in de wc pot ligt bloed. Ik loop veder en kom in weer een slaapkamer binnen hier staat een vies bed met een matras en weer een gebroken spiegel en een houten bureau met 3 poten. Ik denk na hier kan best een leuk huisje uit komen ik zucht daarna diep. Het kan niet anders dit word mijn nieuwe huis.

_______________________________

Heey carots

Zo het eerste hoofdstukje staat erop!

Hopelijk is het een goed begin?

Share?

Comment?

Vote?

Xxxx

who cares! (dutch Harry styles fanfic)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz