Jeg hader min far!

2.2K 43 1
                                    

EMMA

Det er blevet fredag, og det er i dag min far kommer og besøger mig. Jeg glæder mig så meget, for jeg har ikke set ham længe. Han arbejder så meget og skal altid ud og rejse med sit arbejde. Det er ret irriterende... men det går nok. Jeg har ikke snakket med Justin siden daten i onsdags. Faktisk har han heller ikke været i skole. Han har sikkert været syg?. Men det var rart, for så kunne jeg fokusere på min skole uden at der sidder en og hvisker mig i øret.

..............

Kl var 13:30 og min far vil være der kl.14. Jeg havde planlagt at vi skulle ud og spise noget frokost. Vi kan ikke nå så meget for han skal køre igen kl.15, så han kan nå hjem til aftensmad som min mor har lavet klar til ham. Før jeg ved af det banker det på døren. Det var ham. Min far.

"Ej det er jo helt som jeg husker det" siger han da jeg åbner døren.

"Jamen hej til dig også" siger jeg imens jeg griner.

"Ej undskyld jeg har bare ikke været her siden... ja siden din mor og jeg gik her" siger han med et smil på læben.

"Det okay. Skal vi komme af sted?" Siger jeg spændt.

Jeg tager min lille taske og vi går ud mod bilen. På vej ud til bilen fortæller han 100 historier om den gang med mor og ham. Det er faktisk ret sjovt at høre om. Da vi kommer frem finder vi et bord og bestiller noget mad. Da maden kommer begynder vi bare at spise vores mad, og snakker lidt frem og tilbage.

"Hvordan går det så i skolen mulle?" Siger min far med mad i munden.

Jeg hader normalt når folk ikke bare kalder mig mit navn. Men så langt tilbage jeg kan huske, har han altid kaldt mig mulle. Så det okay når det er ham.

"Det går faktisk rigtig godt. Hvad med dig og arbejde?" Siger jeg nysgerrig.

"Jov.. det går faktisk rigtig godt for tiden" siger han med et smil på læben.

Lige siden jeg var helt lille har min far altid skulle ud og rejse. Derfor har jeg ikke det bedste forhold til min far. Ik fordi jeg hader ham eller noget. Han var bare altid på arbejde, så det var mere eller mindre bare min mor og jeg.

..............

Kl var nu 15:23 og han skulle rigtig være kørt for 20 minutter siden. Men vi hyggede os så meget at vi glemte tiden. Min far er lige gået ud for at tisse af før han skal køre den lange tur. Han får en SMS, og jeg tænker det er mor som vil hører om han er kørt. Men nej... den er fra et nummer jeg ikke har set før. Jeg læser beskeden for at se hvad det er. DET KAN IKKE VÆRE RIGTIGT?.

"Skat... du bliver nødt til at fortælle din kone du har en anden. Kys kys." står der fra det ukendte nummer.

Jeg kigger bare på skærmen, og jeg kan mærke mine kinder bliver helt våde. Han er min mor utro? Hvordan kunne han finde på det? Efter alt hvad vi har gjort. hvad nu med mor og jeg? Jeg kigger op og vi møder hinandens blik. Jeg kan se panikken i han øjne imens han kommer hen imod mig.

"Emma und.. undskyld" siger han bare.

"UNDSKYLD!...er det alt du har at sige? Du har fucking været mor utro... dit.. dit svin" råber jeg og kan mærke at folk kigger på os.

Will my life ever be the same?Where stories live. Discover now