2.

11 3 0
                                    

Onweer. Harde donder. Ze schrok ervan. Het was zo hard dat je het ik je hard kon voelen. En toen kwam de regen. Steeds harder begon het te regenen en werd het weer even zachter en toen ging het weer heel erg hard tekeer.
Ze lag in haar bed. Ze moest morgen vroeg op maar het was al na éénen. Ze had zichzelf gevingerd, maar ze wist niet of ze was klaargekomen. Uit verhalen van 'het voelt als een explosie' 'het beste gevoel op de aarde, na seks dan' dacht ze... is dit het? Van porno werdt ze misselijk en ze kwam niet klaar, waarschijnlijk. Wat was dit voor een onzin... ze was zelfs een beetje boos opzichzelf maar daar word je niet geiler van. Een harde donderslag haalde haar uit haar gedachten. De regen ging weer tekeer. Haar raam stond nog op een koer en het regende waarschijnlijk een beetje binnen, maar ze had het zo heet.
In de bieb had ze een boek geleend met een heftige seksscène waar ze een kriebelend gevoel van in haat buik kreeg. Ze wilde het gebruiken om te vingeren maar hoe vaker ze het probeerde, hoe vaker ze het las, hoe minder effect het had op haar.
Het boek:
'Hij liep richting haar. Elke keer als hij naar voren liep zette zij een stap achteruit. Ze botste tegen iets aan en besefte dat het het bureau was en boor ze ergens anders heen kom zat ze vast, geklemd tussen hem, zijn sterkte lichaam en het bureau. Een van zijn handen raakte haar schouder en gleed langs haar arm naar beneden maar haar lont. Hij kneep er lichtjes in en gaf een knip oog. Zo'n vieze knipoog. In een beweging pakte hij haar lichaam en draaide hij zichzelf en haar om. Hij stond nu tegen het bureau aan. Hij liep naar voren, zij werd naar achter geduwd door zijn lichaam en met zijn armen had hij haar heupen vast gepakt. Toen ze de deur voelde achter haar voelde ze dat hij nog een beetje extra door drukte waardoor ze een beetje geplet werd door het gewicht. Haar borsten raakte zijn lichaam en haar kont zat tegen de deur. Hij leunde voorover en kwam dicht bij haar gezicht. Ondertussen pakte hij met zijn andere hand de sleutel uit zijn broekzak en deed de deur op slot terwijl hij haar intimiderend bleef aankijken. Hij legde zijn hand op haar hoofd en duwde haar hoofd naar benden richting zijn kruis. Ze deed niks. Hij trok haar omhoog en duwde haar tegen de muur terwijl zijn handen beide haar borsten omringde. Hij kneep een beetje in haar tepel en zei; 'gehoorzaam, dit valt nog mee vergeleken met de Straf die er anders volgt'. Ze gehoorzaamde en maakte zijn riem los. Hij was hard, ze likte een beetje aan zijn eikel en stimuleerde zijn verlangen, daar was hij niet van gediend en duwde haar hoofd verder zodat ze zijn lul volledig in haar mond had. Het voelde een beetje raar maar aan de andere kant zag ze zijn genot wel. Toen hij er genoeg van had, trok hij haar omhoog en ging op zijn bureau stoel zitten. 'Kom maar' zei hij. Ze moest op zijn schoot gaan liggen met haar buik over zijn benen heen zodat ze met haar kont omhoog zat. Ze was bang voor wat er ging gebeuren. Kreeg ze nu nog straf? Ja. Hij sloeg met zijn volle hand op haar billen. Het deed pijn maar werkte tegelijkertijd opwindend. Nog een keer kwam zijn hand op haar bil. En nog eens. Ze gooide haar hoofd naar achter van genot. Hij zag dat dus stopte. Hij zette haar rechtop en nu zat ze met haar benen gespreid op zijn schoot. Beide kanten een been. Hij voelde met zijn hand over haar been en ging toen onder haar jurkje langs. Ze stribbelde tegen waardoor zijn greep alleen maar sterker werd.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 05, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Behind the maskWhere stories live. Discover now