9.Bölüm

18.1K 1.1K 95
                                    

*Bölümler Siyah Notalar Kitaplaştırılacağı için kaldırılmıştır. Nezaketiniz için teşekkür ederim.*


                                                                      ◊



Merhaba canlar, bölüm geç geldi. Anlayışınız için her birinize teşekkür ederim ancak bu gecikmelerin sizi hikayeden soğuttuğununda farkındayım. Kimse ayda bir gelen bölümleriyle bir hikaye okumak istemez. Bir yerde hikayeden kopar, konuyu bile unutabilirsiniz. Ancak şu da bir gerçek ki üniversitem başlamak üzere ve haftanın 6 günü- izin günüm okul gününe denk gelmezse- çalışmak durumundayım. Oradan buradan arttırdığım zamanlarda yazmaya çalışıyorum. Fazla uzun olmuyor bu bölümde geçiş bölümlerinden biri olduğu için kısaydı ne yazık ki. (Bundan sonraki bölümler daha olaylı ve belirli bir amaç doğrultusunda olacak onuda belirtmek isterim.)Ancak size şunun sözünü verebilirim. Geriye bir kişi kalsa ve o "yaz," dese bile yazmaya devam ederim. Daha öncede belirttiğim gibi yazmak benim özüm. Gerçek ya da hayal ürünü bir çok şeyi yazarak , karakterlerime bürüyerek size sunuyorum bunu yapmak nefes almamı sağlıyor. Bu yüzden bölümlerin gecikmesini göze alarak benimle birlikte olduğunuz müddetçe ben her şekilde yazmaya devam ederim.
Şu aralar yazıya dökemediğim yeni kurgular yüzünden kıvranıyorum. Tam iş anında zihnimde sahne ve replikleri çalışıyorum. Haliyle zihnim işle yazılar arasında gidip geliyor.
Eski hikayelerimi düzenleyip yeniden yayınlamamı tavsiye eden okuyucu arkadaşlarım oldu, sizde kabul ederseniz çok amatörce olmasına rağmen eski hikayelerimi düzenleyerek size sunma niyetindeyim. Görüşlerinizi bekliyorum.
Okuyan herkesin gözlerinden öperim. Bayram öncesi mesajı gibi oldu, evet :D
Ayrıca bölüm şarkısını mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim, gözdelerimden biridir.



Siyah Notalar (KİTAP)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin