Al treizeci și nouălea

511 71 6
                                    


            Seara pe care Matty o aștepta de ceva vreme în sfârșit sosise. Jessica acceptase să iasă cu el, iar acum, băiatul își aștepta roșcata în fața unei mese dintr-un restaurant elegant.

          Fiind un adevărat perfecționist, Matthew se gândise la absolut tot: locul, momentul când îi va spune, atmosfera, efectiv, totul. Nu îi venea să creadă că făcea toate astea pentru o adolescentă de șaptesprezece ani, fiindcă niciodată, de când intrase la facultate, nu se simțise atras de o liceană. Considera fetele de liceu naive și prostuțe, prea superficiale și prea disperate după atenție, însă J.P. nu era așa deloc.

          J.P. iubea Soarele și făcea fotografii naturii în timpul liber, în loc să își facă selfie-uri. Prefera să stea afară decât pe rețelele de socializare, iar ăsta era unul dintre cele mai importante lucruri pe care Matty le iubea la o fată.

             O văzu intrând în restaurant și îi zâmbi cald, în timp ce ea se apropia de masă. Când ajunse, se așeză pe scaun, în fața blondului. Se salutară, discutară niște lucruri banale, apoi, după o tăcere lungă, cei doi spuseră la unison:

           — Trebuie să vorbesc cu tine.

Cât am iubit Soarele Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon