1. Uitleg covershop

110 10 31
                                    

Hey iedereen! Ik ben een nieuwe project begonnen. De Sjakiela's covershop.

Excited? Lees dan maar gauw verder als jij dat durft!

Proloog
Heb jij ook altijd moeite om een goede cover te maken of om de juiste plaatjes te vinden? Heb je de juiste personen niet kunnen vinden om een cover voor jou te maken?

Geen zorgen! Daarbij schiet ik te hulp! Ik open een 'covershop'. Dit houdt in dat als jij een cover wilt hebben en mij verteld wat jij graag precies wilt hebben, dat ik die voor jou maak!

Ik kan je garanderen dat de covers op wens, kleur en maat worden gemaakt voor jou! Neem gauw een kijkje in het boek om zo mijn eerdere werk te bekijken.

Hoe doe je een aanvraag?
Simpel! Dat kan in deze hoofdstuk, gelijk onder dit kopje. Met een korte omschrijving van wat jij het liefst wilt hebben en je username. Als het kan nog een kleine uitleg over het boek (niet verplicht), zodat ik eventuele kleine details er in kan doen als dat past.

Gelieve de aanvragen NIET in een ander hoofdstuk te doen.

Plaats jouw aanvraag HIER.

Kan je een gemaakte cover alsnog voor mij veranderen?
Tuurlijk! Ben je niet tevreden? Dan heb je voor altijd garantie bij mij en zal ik veranderen wat jij wilt (kan van alles zijn, de gebruikte kleuren, kleine details of foutjes, een foto of lettertype die je toch nog anders wilt hebben)! Als je dat aangeeft aan mij dan is dat geen probleem.

Wat voor covers maak je?
Alles en nog wat! Romantiek, non-fictie, avontuurlijk, thriller of LGBT+. Het kan allemaal bij mij!

Heb je liever een aantal voorbeelden? Scroll dan even door naar het einde van dit hoofdstuk!

Hoe lang duurt het ongeveer voordat je een cover hebt gemaakt?
Afhankelijk van wat voor drukke periode het is, zou ik het in zeker 2 à 3 dagen af kunnen hebben. Als het wat drukker is dan maximaal ongeveer 5 dagen.

Eerder geholpen Wattpadders
Ik heb de eer gekregen om covers te maken voor MissPizzaaa. En voor het nieuwe boek van Y0URQU33N.

Beiden waren gek genoeg meer dan tevreden over hun covers! En hierdoor heeft MissPizzaaa mij er op aangewezen om misschien covers te gaan maken op Wattpad. Ik dacht why not, mijn drukke leven is almost over! Et voila: Sjakiela's covershop is geopend.

Doe je meer dan covers maken?
Ja, zeker! Hiernaast schrijf ik andere boeken en heb ik een art boek voor edits en schilderijen. Deze worden op dit moment niet echt gelezen, maar dat neemt niet weg dat ik zal stoppen! Super tof als je daar nog eens een kijkje in wilt nemen!

Heb je moeite met mijn boeken? Dan zou ik graag jouw feedback willen weten!

Eerder gemaakte covers

Eerder gemaakte covers

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
CovershopWhere stories live. Discover now