Kapitel 8

229 3 0
                                    

Oscars perspektiv:

Igår var det bästa dan en så länge här i Göteborg. Jag kysste henne jag kysste Elina och det var underbart. Det är bara en sak jag vet inte hur jag ska våga fråga henne om en dejt eller nåt sånt, jag gillar henne på alla sätt och vis men jag vet inte hur hon känner för mig. Jag ska i alla fall göra det. jag ska fråga henne, fråga Elina om en DEJT. Vi ska gå ut på en fin resturang och äta en fin middag. jag vet en bra resturang som heter slottet. varje gång jag är hos mina kusiner så åker vi dit och äter det finns allt sushi, Kina mat, grillat, gatuköket mat, det finns nåt för alla så den resturangen blir perfekt. ''Godmorgon'' hör jag någon säga jag tittar åt Elinas håll och ser att hon sitter upp. ''gomorron snygging'' säger jag efter men ångrar mig direkt för hon tittar konstigt på mig. ''Elina ska jag vara helt ärlig nu jag har varit kär i dig ända sen jag såg dig första gången, jag kan inte släppa dig ur huvudet och när du är i min närhet så blir jag helt pirrig i magen och tänker på dig! Så jag undrar om du vill gå ut med mig i kväll på en fin resturang?''

Elinas perspektiv:

Frågade Oscar fakking Enestad mig om en dejt! ''Ja gärna svarar jag chockat. ''okej vi kan sticka här i från vid 6 om det blir bra ''frågar han och flyttar sig närmare mig ''ja det blir kanon!'' säger jag och pussar honom på kinden. ''Elina jag vet att du tycker jag är knäpp som har känt dig i typ en vecka och har redan fallit för dig men jag kan inte hjälpa det och.....'' han hinner inte såga mer för en jag avbryter honom. ''Oscar det är inte knäppt det är gulligt och ska jag vara helt ärlig gillar jag dig också'' säger jag och mina kinder hettas till och får en stark röd färg. ''menar du det?'' frågar han. ''ja skulle jag annars gjort så här?'' säger jag och kysser honom och han besvarar den. kyssen går över till lite hångel men när vi hör hur någon harklar sig så släpper vi varandras läppar! ''där ligger ni och har det gött får man vara med eller?'' frågar Omar och lägger sig brevid mig. ''nej bara jag och Enis får ligga på denna madrassen!'' säger jag och puttar bort honom så han trillar ner på golvet!! ''du är elak Elina!'' säger Omar med bäbis röst och jag bara skrattar. ''hur visste du att mitt smeknamn var Enis??'' Frågar Oscar. ''jag har ju fått kolla upp lite Fooo sidor på nätet nu när jag skulle följa med er hit!!'' Säger jag lite kaxigt. ''Okej sweetheart!'' säger han och pussar mig lätt på munnen.

•nu är klockan halv 4•

Jag går upp och lockar håret sminkar mig och byter om och när jag är färdig är klockan kvart i sex! jag går upp till Oscar som står fint klädd i hallen. han har på sig ett par röda jeans och en vit shorta och ett par vita sneakers till det. jag har på mig en vit klänning som slutar en bit nedanför rumpan och ett par röda skor med hög klack. ''vi drar nu!!!'' skriker Oscar så det ekar i hela huset sedan går vi ut. Han flätar i hop våra händer och vi börjar gå!

Oscars perspektiv:

Nu är vi framme på restaurangen och vi har precis fått våran mat. vi pratar om allt möjligt men när jag frågar om hennes pappa blir det tyst men sedan öppnar hon munnen ''han dog för en månad sen'' säger hon och hennes ögon fylls med tårar. ''oj förlåt jag visste inte'' säger jag och hon svarar ''det gör inget''

När vi har ätit upp går vi ut och börjar gå mot vägen som leder hem till Omar ''du förlåt jag visste inte det där jag frågade om innan!'' säger jag och saktar ner. ''det är lugnt det var ju inte så lätt för dig att veta'' säger hon och just nu står vi stilla. jag tittar henne i ögonen och lutar mig sedan ner mot henne och kysser henne, hon besvarar den. Hon avbryter kyssen och säger ''jag älskar dig Oscar!'' Jag tittar in i hennes ögon och säger ''jag älskar dig också!'' ''så är vi typ ett par nu eller??'' frågar hon nervöst ''ja det är vi Elina!'' säger jag och kysser henne. sedan går vi hem!!

Förlåt för dålig uppdatering och dåligt kapitel men aja ha en bra vecka så hörs vi!!❤️❤️// ElinaEnestad

Elina Sandman!Where stories live. Discover now