Skolavslutnig!

411 6 0
                                    

Elinas perspektiv:

När vi har kommit fram till skolan ser vi Mina och Max jag springer fram och kramar om dom!

"Elina det är fan sjukt att vi slutar 9:an'' säger hon

"Ja jag vet ska bli så jävla skönt med sommarlov också!'' nästan skriker jag.

När vi har stått och pratat i typ en halvtimme då hör vi hur rektorn börjar prata och alla sätter sig ner.

''Nu är dagen då alla era underbara barn har slutat högstadiet och kommer börja gymnasium och alla har valt sin linje! Jag hoppas att alla är nöjda och glada, men innan ni börjar gymnasium har ni ett härligt sommarlov framför er. Men innan sommarlovet är det dags för ett uppträdande av Elina Sandman, Mina Olsson, Max Olsson och Felix Sandman från 9C sjunga sommaren är kort så välkomna upp hörni!''

Vi gick upp på scenen och och Felix började spela på sin gitarr. vi sjöng låten och alla i publiken satt och sjöng med det slutade med att alla sjöng och dansade!

När låten var slut applåderade alla och resten av klassen kom upp på scen. vi fick våra betyg sen var det slut!

Felix perspektiv:

Vi gick ifrån skolan och hem till oss och firade mamma hade bakat världens största sommar tårta och alla satte sig ner och började fika med den. När vi var färdiga började Max och Minas mamma prata med min och Elinas mamma om allt mellan himmel och jord!

Medan de satt där och pratade så gick vi upp till våra rum på tredje våningen och hade allmänt mysigt. vi hade gått in i det stora tv rummet. alla lampor var släckta och det var helt svart förutom tvn som lyste upp rummet. alla satt/låg i soffan. Max satt längst åt vänster och hade Elina i knät dom verkar gilla varandra väldigt mycket, sen så satt jag i mitten och Mina satt längst åt höger.

Max perspektiv:

Där låg hon i mitt knä världens underbaraste människa! jag har gillat henne i snart ett år men ingen vet om det inte ens Felix! Jag vet inte varför men när jag tänker på henne ryser hela kroppen till och det pirrar i magen, jag vet att jag låter som en tjej nu men det är så jag känner.

Det blir sent och alla ligger och sover jag stänger av tvn och lutar mig bakåt jag känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre sen slocknar jag!

Förlåt för dålig uppdatering hoppas ni gillar detta kapitlet inte så långt men det är ju lite i alla fall. rösta så får ni fler kapitel lite oftare och kommentera och sprid gärna novellen!❤️PUSS OCH KRAM

Elina Sandman!Where stories live. Discover now