KAPITOLA 3

21 3 0
                                    

Zvedla jsem oči abych zjistila na koho jsem to právě spadla. "Sakra sakra sakra!! Né proč se to muselo stát zrovna s nim?!" začala jsem si nadávat v hlavě. Začala jsem rudnout trapnosti a snažila se něco říct, ale nešlo to.

Jeho nadherné čokoládové oči mě zcela zhypnotizovaly a Já jsem nemohla, prostě nemohla  nic říct. "O-omlouvám se, nechtěl jsem do tebe vrazit. Mrzí mě to.. jsi v pořádku?" zeptal se mě a nadherně se přitom usmál.

Ještě pořád jsem na něm ležela. Došlo mi že už nejakou dobu je ticho tak jsem se začala rychle zvedat a jako vždycky jsem v nervozitě mluvila až moc.

" Né, né to já se omlouvám, měla jsem se divat před sebe. Já vážně se omlouvám nechtěla jsem do tebe vrazit a už vubec ne tě povalit. Jsem dost nemotorná takže tohle se mi stává sice často, ale teď mě to vážně mrzí. Já..." najednou mě přerušil, chytil mě za ruku a usmál se " Jak vidím si taky hodně ukecaná." Tak jo nad tím jsem se zasmála a zase začala červenat. "Jsi v pohodě?" znovu se zeptal ustaraně, ale úsměv mu nezmizel z tváře. "Ano, jo jsem v pořádku." rychle jsme odpověděla a začala sbírat všechny věci které se válely na zemi.

Sehnul se a pomohl mi s tím.  Při podání mi poslední věci se zeptal: "Můžu se tě na něco zeptat?" řekl s nejistým výrazem.

"Jistě, že můžeš." s úsměvem jsem mu odpověděla. "Mohla by jsi mi říct Tvé jméno a přidat k němu klidně i číslo?", "Chloé, jsmenuji se Chloé." Pořád jsem se usmívala.

"Tak jo Chloé a to číslo mi asi teda nedáš co?" řekl a udělal ten známý štěněčí obličej, při kterém jsem zamrzla ještě víc. Všiml si toho.."Vážně jsi v pohodě? Nebo jsi ze mě tak nervózní?" a u toho vyplázl jazyk. "Ne to určitě ne." zasmála jsem se "Dáš mi mobil ať ti mužů napsat to číslo?"

Mezitím co jsem mu zapisovala číslo do mobilu jsem se ho zeptala '' Ani nevím komu to číslo dávám.'' A nejsladčeji jak jsem jen mohla jsem se usmála. ¨Jasně, jsem Mark.'', '' Dobře Marku ráda jsem tě poznala,ale už budu muset jít za s svou kamarádkou. Nejspíš mě netrpělivě čeká u auta..''.

''Taky jsem tě rád poznal, krásná Chloé. Díky za číslo a brzo se ti ozvu.'' usmál se a já už jsem couvala k výtahu.

Never forgetOù les histoires vivent. Découvrez maintenant