KAPITOLA 2

17 3 4
                                    

Uběhlo 15 minut a já jsem byla nakonec ráda, že jsem se ještě mohla alespoň najíst. Zaplatila jsem a pomalu se vydala úzkou chodbou, ve které se všichni objímali a vítali, ke dvěřím odkud vycházejí lidé z letadla se svými zavazadly.

Uvědomila jsem si, že bude trvat ještě dalších 15 minut než si Lea vyzvedne kufr a dojde až sem. Tak jsem se tedy posadila vedle nejaké postarší paní, která smskovala.

Měla jsem na sobě jen uzké černé džíny, modré tílko, šedou mikinu rozeplou po prsa a modré Vansky. V ruce jsem držela mobil a peněženku. Stále jsem kontrolovala čas.

Přivřela jsem oči a znovu jsem začala přemýšlet o všem možném. Vytrh mě, ale z toho pocit, že mě někdo pozoruje. Zamrkala jsem očima a všimla si nádherného kluka.

Byl vysoký a měl čokoládově hnedé vlasy a nádherně hnědé oči. Černé retro brýle mu zvýrazňovaly jeho lícní kosti. Byl poměrně zarostlý fousy, a to byl přesně typ mužů, do kterých já jsem blázen. Pod jeho upnutým tmavě zeleným trikem se mu rýsovaly jeho svaly.

Zaměřila jsem se na jeho hruď a div jsem nezačala slintat. Znovu se na mě zadíval a já jsem rychle odvrátila oči k výchozím dvěřím. Začala jsem se červenat. Ještě párkrát se zopakovala stejná situace a poté jsem konečně uviděla Leu vycházet ze dvěří.

Usmála jsem se na ní a oddychla si, že už se konečně nebudu muset přetvařovat kvůli mé stydlivosti. Přiběhla jsem k ni a beze slov ji objala. Byla jsem tak šťastná, že ji mužů mit u sebe, že si s ni mužů zase o všem promluvit.

Pak už jsem to nevydržela a na důkaz radosti jsem zaječela. "Áááá Leiii! Bože ani nevíš jak tě strašně ráda vidím! "pomalu jsem to řvala, ale byla jsem tak šťastná a to jsem vážně skrývat nechtěla, i když jsem se pořád dost hlídala abych si neudělala nějaký  velký trapas před tím krásným klukem.

"Chloé, tak moc jsem se těšila na tuhle chvíli a konečně jsem se dočkala. Jsem tak šťastná, že tě mužů znova vidět a obejmout. Počkej až ti řeknu vsechny novinky!" usmála jsem se nad tím co mi Lea řekla a znovu ji obejmula.

"Už se těším až mi to všechno povíš přes skype nebo mobil to nemá  ty naše drbácké grády!" Usmála jsem se a vzpomněla si na naše "drbna večery" při kterých jsme jen jedly popcorn a drbaly holky a kluky ze školy vlastně z celého města dlouho do noci. V duchu jsem se zase nad tím zasmála.

Lea šla zaplatit parkovací lístek, takže jsem jí vzala kufr a pomalu kráčela k autu. Najednou jsem ucítila silnou ránu na mé hlavě,  až jsem se najednou ocitla na někom na zemi.

Never forgetWhere stories live. Discover now