10

161 9 0
                                    

"Λάουρειν?" Λεω βγαίνοντας από την τουαλέτα και την πλησιάζω. Τι θέλει αυτή εδώ?

"Πρέπει να σου πω κάτι. Πρέπει να με ακούσεις!" Λέει όσο την προσπερνάω για να φύγω αλλά με σταματάει η φωνή της.

"Ξέρω γιατί τα κάνει όλα αυτά η Γαβριελα!" Σταματάω χωρίς να γυρίσω. "Ξέρω το σχέδιο της. Δεν μου το είπε όμως την άκουσα την ώρα που το έλεγε στην Μάντισον. Πρέπει να ξέρεις. Άκουσε με, σε παρακαλώ." Τότε είναι που γυρίζω και την πλησιάζω.

Φτάνω μπροστά της και με τα χέρια σταυρωμένα περιμένω να μιλήσει.

"Σε ακούω." Λεω σοβαρά και εκείνη ξεφυσαει.

"Η Γαβριελα δεν θέλει τον Σαμ. Στην πραγματικότητα άλλος είναι ο λόγος που τον κυνηγάει." Την κοιτάω ερωτηματικά.

"Ποιος είναι ο λόγος?"

"Ο πατέρας της Γαβριέλας θέλει να πάρει κάτι σαν εκδίκηση απο πατέρα του Σαμ. Εβαλε την Γαβριελα να προσελκύσει τον Σαμ, για να την φέρει στο σπίτι του και να έρθουν πιο κοντά για να πάρει αυτό που θέλει μέσω της κόρης του."

"Τι εκδίκηση? Εξήγησε μου Λάουρειν!" Πρέπει να μάθω! Δεν πρέπει να αφήσω αυτήν την.. την κοπέλα και τον πάτερα της να κάνουν κακό στην οικογένεια του Σαμ!

Πρέπει να τον βοηθήσω!

"Πριν πολλά χρόνια ο πατέρας της Γαβριέλας, ο κύριος Στίβεν Σμιθ, ήθελε την μητέρα του Σαμ. Βέβαια αυτό ήταν πριν γεννηθούν ο Σαμ και η Γαβριελα, πριν ακόμα παντρευτούν οι γονείς του Σαμ. Έλα όμως που η μαμά του Σαμ ερωτεύτηκε τον πατέρα του, και όχι τον πατέρα της Γαβριέλας. Από τότε ο Σμιθ ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί τον πατερα του Σαμ. Και νομίζω βρήκε."

Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα. Αυτό ο Σαμ πρέπει να το μάθει! Πρέπει να τον βρω!

Χωρίς να πως κάτι έφυγα τρέχοντας για να βρω τον Σαμ. Βγήκα έξω στο προαύλιο και τον έψαχνα με το βλέμμα μου. Τον βρήκα να κάθεται σε ένα παγκάκι με την παρέα του και τους πλησίασα.

"Σαμ!" Είπα λαχανιασμένη και εκείνος σήκωσε το βλέμμα του αδιάφορα. "Πρέπει να σου μιλήσω." Με κοίταξε εξεταστικά. Εκεί που περίμενα να σηκωθεί και να με ακολουθήσει, το μόνο που έκανε ήταν να με πλησιάζει γρήγορα και απειλητικά.

"Μαζί σου δεν έχω να πω τίποτα απολύτως!" Είπε όλο μίσος κοιτάζοντας με και στα μάτια και η καρδιά μου έσπασε σε χίλια κομματάκια.

"Πρέπει να με ακούσεις! Σε πα-.." Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω. Το μόνο που έκανε ήταν να με προσπεράσει σπρώχνοντας με και να εξαφανιστεί. Γύρισα να τον ακολουθήσω αλλά όταν τον είδα να πλησιάζει την Γαβριελα και να την πιανει να την φιλάει παθιασμένα, σταμάτησα. Τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα και τα πόδια μου ήταν έτοιμα να καταρρεύσουν όμως συγκροτήθηκα.

Game Of FeelingsWhere stories live. Discover now