6

201 7 0
                                    

Δεν νομίζω πως ήταν καλή ιδέα το να έρθουμε εδώ. Το κλαμπ είναι 2 ώρες μακριά από το σπίτι μου και..μόλις ανακάλυψα ότι έχω μόνο 7% μπαταρία στο κινητό. Οι γονείς μου θα ανησυχούν και τα άπειρα μηνύματα του Μπράντον με αγχωνουν πιο πολύ. Δεν έχει σταματήσει να μου στέλνει από την ώρα που ξεκινήσαμε και ο Σαμ έχει αρχίσει να εκνευρίζεται αρκετά.

Θεε μου με τι άτομα έχω μπλέξει?

"Είσαι εντάξει?" Ακούω την ελάχιστα μεθυσμένη φωνή του Σαμ στο αυτί μου και γυρίσω προς το μέρος του. Τα μάτια του είναι κολλημένα στα δικά μου και κάνουν την καρδιά μου να χτυπήσει γρηγορότερα από το συνηθισμένο. Κατεβαίνουν στα χείλη μου και ύστερα στο μπούστο μου.

Για μια στιγμή κολλάω. Δεν θέλω να αποδεχτεί κανένας ανώμαλος, που θα του μπουν βρώμικες σκέψεις.

Πλησιάζει το χέρι του και πιάνει το φερμουάρ μπροστά από το στήθος μου. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, το σηκώνει τέρμα πάνω και το καλύπτει ολόκληρο.

"Σε έχουν φάει με τα μάτια τους όλοι οι ανώμαλοι εδώ μέσα. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου." Λέει με τσιτωμενη φωνή και κολλάω.

Ζηλεύει?

Μάλλον ζηλεύει. Χαμογελάω ντροπαλά προσπαθώντας να κρύψω τον ενθουσιασμό μου. Εκείνος με κοιτάει και με πλησιάζει. Τα χείλη του ακουμπούν το αυτί μου και τα κουνάει αργά.

"Το σώμα σου, από τον λαιμό μέχρι τον αστράγαλο, θα το βλέπω μόνο εγώ." Λέει με αισθησιακή φωνή και κοντεύω να τρελαθώ.

Είμαι ήδη ζαλισμένη από το ποτό. Λίγο πριν απομακρυνθεί, κολλάω τα χείλη μου πάνω στα δικά του. Εκείνος αν και ξαφνιασμένος ανταποδίδει αμέσως μετά. Κάτι που με χαροποιεί αρκετά.

Τον νιώθω να απομακρύνεται και μουτρώνω, όταν βλέπω έναν από τους φίλους του να του λέει κάτι δυνατά στο αυτί αναστατωνοντας τον. Μαζί με άλλον έναν κοιτάνε προς ένα μέρος στο βάθος του μπαρ και πηγαίνουν προς τα εκεί.

Εγώ κοιτάζω ερωτηματικά την Ολύβια και εκείνη ανασηκωνει τους ώμους της. Μετά από λίγο μας πλησιάζουν ξανά και ο Σαμ μου κάνει νόημα να σηκωθώ για να φύγουμε.

Μετά από μια ώρα είμαι στο σπίτι μου. Οδηγούσε τόσο γρήγορα που πραγματικά με τρόμαξε μέχρι θανάτου. Πήγε να μας τρακάρει 3 φορές. Τον ρώτησα 2 φορές τι έγινε και γιατί είναι έτσι αλλά δεν μου είπε τίποτα. Δεν κάνει να μάθω λέει.

Βγαίνω από το μπάνιο και σκουπίζω το σώμα μου. Φοράω τα εσώρουχα μου και ετοιμάζομαι να φορέσω και τις πιτζάμες όταν το τζαμί χτυπάει. Κοιτάζω προς τα εκεί και βλέπω τον Σαμ να με ψάχνει με το βλέμμα του. Πάλι καλά έχω κλειστά τα φώτα!

Game Of FeelingsWhere stories live. Discover now