Hoofdstuk 2: Kijk nooit naar beneden

120 3 0
                                    

Natuurlijk accepteert Lionel het voorstel van het achtvoudige bedrag. Hij dacht niet eens na voor hij ja zei. Hij gooit Jack's geld terug naar hem en tekent meteen wat voor document de rijke bediende bij zich had. Lionel is een hele lage man, wie zou juist zijn geadopteerde dochter heeft verkocht zonder het contract te lezen. Het kon hem niet schelen wat er gebeurde met de brunette. De man gooit een groot bedrag aan geld naar Lionel. Het zorgvuldig gevouwen contract houdt hij veilig vast.

Lena kijkt uit respect naar de grond, wanneer de behaarde man voor haar staat. In plaats van te staren zoals meneer Jack Sphree deed, kijkt de man naar haar vol eerbied naar haar. "Juffrouw Luthor, je hoeft niet je hoofd te buigen naar mij of naar wie dan ook vanaf nu. Nou ja, behalve de koning en koningin, natuurlijk." De man maakt een grapje. De hoeken van Lena's mond gaan langzaam omhoog, maar ze bedenkt het met haar pokerface. Een van de voordelen van het gewend zijn om een hoge klasse dame te zijn. "Dank u voor het voorstel, meneer...maar je hebt me gered van de mishandelende meneer Jack Sphree. Laat me op zijn minst mijn dankbaarheid zien." Lena buigt verder. Bijna meteen legt de man beide handen op haar armen. Hij schut langzaam zijn hoofd. Zwijgend smeekt hij de jonge vrouw om het niet te doen. Alsnog speelt er een warme lach op zijn gezicht. "Alsjeblieft, juffrouw Luthor...mijn meester heeft persoonlijk gevraagd of ik er zeker van wil zijn, dat je nooit meer je naar beneden kijkt of buigt." Ze trekt haar wenkbrauwen op in verwarring. Het is een raar verzoek...

Lena weet niet of het ligt aan het feit, dat zijn meester het hem heeft verzocht in plaats van opgedragen, of het feit dat zijn meester niet wilt dat ze buigt. Het verbaasd haar.

"Oké, meneer... Winn, mijn naam is Winn Scott, juffrouw Luthor. Je hoeft niet zo formeel te doen. Tussen ons tweeën, ik vind het niet fijn als mensen mij meneer noemen." De man geeft een speelse knipoog aan het einde van de zin. Het was de eerste keer in haar leven, dat een man had gevraagd om hem niet te noemen bij een titel. Bijna alsof zij en Winn Scott gelijken waren..."Oké, dan...", ze blijft even stil en kijkt recht in de bruine ogen van de man. "Winn.", vervolgt de jonge dame. Een lach siert Winn. "Als dat jouw bevel is, dan zal ik die volgen. Ik ben alleen waardig als jouw bediende." Lena boog bijna haar hoofd op dat moment, maar besloten op het laatste moment te stoppen. Winn flikkert zijn tong een paar keer. Hij doet zijn arm langzaam om haar heen. Niet in een romantische of bezitterige manier...Het was meer een vriendelijke aanraking. Hij sluit zijn ogen, wanneer hij een keer diep inademt. Dan krijgt de jonge dame naast hem zijn aandacht.

"Weet je...", begint Winn. Hij leidt Lena naar de chique voertuig, die buiten het Luthor's verblijf staat te wachten. De jonge dame is een en al oor terwijl ze naar het voertuig lopen. "Naast het persoonlijk vragen aan mij om er zeker van te zijn, dat je niet meer buigt. Vroeg mijn meester me ook om het duidelijk te maken dat niemand je bezit, juffrouw Luthor." Wetend dat Winn waarschijnlijk meer te zeggen heeft, blijft ze stil. Hij opent de deur en seint haar om als eerste in het voertuig te stappen. Wanneer hij ziet dat Lena comfortabel zit, komt hij de wagen in. Voorzichtig sluit hij de deur. Winn checkt of de deur goed dicht zit, voordat hij op het glas klopt als teken dat ze klaar zijn om te gaan. De wagen wiebelt een beetje, wanneer ze vertrekken.

Lena geeft de man langs haar al haar aandacht, terwijl hij ongeduldig naar zijn horloge kijkt. "We arriveren over anderhalf uur bij de villa.", zegt hij lachend. Lena knikt in begrip. De man had anderhalf uur gereisd naar het Luthor's verblijf. Wie zijn meester ook is, Lena wist dat hij zijn ogen al een tijdje op haar had. Het maakt haar een beetje nerveus. Niet zeker over wat zijn intenties zijn met haar. Winn Scott kijkt lang naar de jonge dame naast hem. Het was geen wonder, dat zijn meester zo vol was van deze dame. Ze is prachtig! Absoluut adembenemend! 

"Het is belangrijk dat je weet, dat je hiervan weg kan lopen, juffrouw Luthor. Mijn meester heeft goede intenties met je, juffrouw Luthor." Lena kijkt nieuwsgierig naar Winn. Ze wil graag weten waarom iemand zoveel geld uit zou geven aan haar. "En wat mag deze goede intentie zijn?" De man haalt een keer diep adem. "Hij wilt dat jij zijn vrouw wordt."

My husband is a she (Dutch)Where stories live. Discover now