Rapirea bebelusului

2.3K 77 8
                                    

..... De Xonia care scormonea prin frigider.
      M:Taci dracu ca trezești și morții.
      D:Cine pula mea mai e și asta și de unde a aparut.
      X: Sunt chiar aici cap de pulă.
      M:Ea este Xonia o prietenă care se va muta la noi
      D: Acolo Gucci am altă nebuna pe cap.
      M:Vezi ca-ti curg mucii. Și în plus nu sta pe capul tău sta pe podeaua din bucatarie.
       D:Esti imposibilă femeie.
      M:Nu-s femeie.
Pe ușa intra Martie care se pune în genunchi în fața mea și scoate din buzunar o cutiuta roșie. O deschide și înăuntru era un inel cu diamante.
       Mk:Mall vrei sa imi faci onoarea de a fi pacostea mea mică pentru totdeauna?
       M: Da da da da.
       Mk:Pai sper sa nu ma bati dar maine e nunta.
       M:Ceeeeee??????
       Mk:Înaite sa îți faci griji m-am ocupat de tot.
    A doua zi.....
   Eram îmbrăcată într-o rochie albă stil sirenă cu trena și aveam un machiaj cât se poate de natural. Fratele meu a venit și m-a condus la Markie în fața altarului. Și apoi a început nea Popa sa zică slujba și amândoi am zis da. După dansul mirilor am urcat pe scena sa dau un anunț.
      M:Va multumesc tuturor ca ati venit astăzi. Am un anunț foarte special și anume.... Markie o sa avem o fetiță.
    Îl priveam cu sta ca o statuie și atunci am vrut să plec dar chiar atunci m-a prins de încheietură mâinii și ma tras într-un sărut numai cum știe el.
       Skip time până în ziua nașterii
Eram in sala de operații și împinge cât puteam de tare. Până la urmă s-a auzit un planset de copil👶👶👶👶. Eram atat de bucuroasă încât am îmbrățișat asistență. Când am ieșit din sala cu copilul în brațe l-am văzut pe Markie cum se învârtea și strig spre el.
     M:Mai ușor ca faci gaura in podea.
Când ma auzit a venit și mi-a luat copilul din brațe, pe mine trimitandu-ma să dorm.................. Când m-am trezit l-am văzut pe Markie cu mâinile în cap și plângea.
     Mk:Mall copilul a dispărut
     M:ceeeeeee??????? Nu se poate
Atunci mi s-a aprins beculetul. Xonia era singura care putea să o răpească. L-am sunat pe Zack să o localizeze și imediat cum am primit locația m-am dus și am împușcat-o în cap ........................................................................................................................................................................................................................................
Acum ca am revenit ce ati zice daca să traduce o carte din engleză în română și o să îi cer voie scriitorului/scriitoarei ca să nu ma mai acuze nimeni ca am copiat cartea. Dacă vreti scrieti în comentarii titlul cărții 😍😍😘😘

Vipera Mafiei Where stories live. Discover now