*14*

17 4 3
                                    

Pomalu jsem otevřela dveře a oni tam řvali na celé kolo a mlátili se polštáři. ,,Ehm, ehm...Co se tu zase ksakru děje?" Všichni najednou ztichli a pustili polštáře na zem, začala jsem se smát a kluci taky, ale jeden člověk se nesmál, Kelly. ,,Carrie tys to vážně myslela vážně...to není možný, to je snad jen sen, štípněte mě prosím." Kelly doslova pištěla a poskakovala jako idiot. Podívala jsem se na ní pohledem "já jsem ti to říkala" a já jsem se vydala ke klukům. Se všema jsem se objala a šla jsem ke Carsonovi. ,,Ahój." Řekla jsem a Carson mě objal. ,,Čauky, jak se máš?" Zeptal se a stále mě nepouštěl z objetí. ,,Dobře, ty?" Odpověděla jsem a ještě víc jsem se přitulila ke Carsonovi. ,,Ještě líp, když jsi tu se mnou." Zašeptal mi do vlasů, tak abych to slyšela jenom já. Podívala jsem se na něho, usmála jsem se a Carson mi dal pusu na přivítanou. Odtáhli jsme se od sebe a já jsem se podívala na Kelly, která vypadala dost zmateně. ,,Carrie, nechceš mi tak náhodou něco říct?" Podívala se na mě Kelly podezřívavě, naštěstí už tolik nevyváděla, protože ten prvotní šok už měla za sebou. ,,Eeehh, možná?" Trochu jsem začala být nervózní, protože to bude první člověk, kterému to budu říkat já. Je to trapný, ale i mým rodičům to říkal Carson. ,,Ehm, ehm." Vyrušil nás Johnny. ,,Vážně Johnny, to si vážně musel zkazit tu atmosféru?" Když tohle řekl Hayden, nešlo nešlo nic jiného než se začít smát. Naštěstí tu s náma dneska není brácha, kdyby tu byl, tak to tu s ním fakt nedám. ,,Takže už jsem vás teda seznamovala, ale tak teda ještě jednou." No, co já jsem to musela nějak roztrhnout. ,,Tak, kluci, tohle je Kelly, Kelly....No, vždyť ty víš, kdo to je." Jen, co jsem to řekla, Kelly se vrhla na kluky. ,,Hele, hele, klidni se, budu je ještě potřebovat a předem tě upozorňuji, že Carson není single, jo?" Carson se na mě podíval děkovným pohledem a šel ke mě. ,,Naprostá pravda." Řekl a vlepil mi jednen polibek do vlasů. ,,No tak hrdličky, už toho nechte a pustíme se do práce ne?"Já toho Johnnyho jednou zabiju a myslím, že trochu žárlí. ,,No jo pořád. Čím začneme?" Zeptala jsem se. ,,Eeegh, já bych začal coverem, přijde mi to trochu jednodušší." Řekl Hayden a všichni jsme jen přikývli. 

______________________________________

,,Wow, to zní mega dobře." Pochválila nás Kelly, je to vlastně první člověk, co to vidí takto na živo. ,,Díky" Odpověděla jsem a otočila jsem se na Haydena, který jen přikývl. Carsonovu písničku jsme dělali asi tři hodiny. ,,Konečně, moje uši brečí." Řekla jsem a svalila se na pohovku vedle Kelly. Ta samozřejmě nechápala, jak to, že jsme tak vyřízení, ale ona tam taky seděla jen na gauči a čuměla na nás a nebo do mobilu. ,,Kolik je prosím hodin?" Položila jsem otázku. Všichni začali vytahovat mobily, ale Kelly byla rychlejší. ,,Půl osmé." To není až tak moc, když nad tím tak přemýšlím, možná bychom ještě mohli někam zajít. Ale před tím jsme ještě hodili fotku na můj instagram.

Liked by carsonlueders, kellyjohnson, kenzie and 3497 others

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Liked by carsonlueders, kellyjohnson, kenzie and 3497 others.

carrie.evans New Music coming very soon.🎤❤️

Coments 1237

carsonlueders  We are so pretty together. ILYSM🎤❤️

kenzie  MISS you bby😭😭 I am happy for you😘🤩😭


Jsme mrtví, ale na focení si vždycky čas najdeme. ,,Ještě není tak moc hodin, nezajdeme ještě někam?"
Nakonec jsme ještě šli do kina. Nechali jsme ať si film vybere Kelly, když jde s náma poprvé. Kelly si vybrala film "Aladdin" bylo to super, ale potom už jsme musely s Kelly domů, aby táta nevyváděl. Však víme jak to dopadlo minule.

Hudební senWhere stories live. Discover now