*5*

39 5 0
                                    

Vzala jsem si věci na trénink a šla jsem na trénink. Kdyby jste se ptali na jaký, tak tančím a hraju volejbal, ale šla jsem tančit. Neměla jsem čas odpovídat Carsonovi na jeho SMSku, ale asi mu to došlo, že jsem na tréninku. Když jsem dorazila, šla jsem do šatny a převlékla se do tanečního oblečení.

Zrovna trénujeme choreografii na písničku "Havana" od Camily Cabello

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zrovna trénujeme choreografii na písničku "Havana" od Camily Cabello.

,,Konečně doma" řekla jsem si a svalila se na postel hned po tom, co jsem přišla do svého pokoje. A přišlo
mi další upozornění na SMSky.

13:00

Carson: ,,Ahoj Carrie, šlo by to třeba zítra po škole?😉"
14:36

Carson: ,,????"
15:08

Carrie: ,,Ahoj, tak jo. 😶
Carson: ,, Dobře, půjdeme že školy rovnou ke mně?"
Carrie: ,, A nemohli bychom se ještě stavit k nám?"
Carson: ,,Dobře, jak chceš.😊"
Carrie: ,,Díky"
Carrie: ,,Tak zítra, ahoj."
Carson: ,,Super, ahoj"

Bezva, zítra jdu k mojemu crushovi, ale........
Ze snění mě vyrušila mamka, ,, Carrie večeře!" Zavolala a já musela jít, ale nejdřív jsem se převlékla do domácího. Vesele jsem seskákala schody, muselo to vypadat dost vtipně, ale co.  ,,Vypadáš, jako by tě právě teď někdo požádal o ruku." Jen jsem se pousmála a pustila se do své večeře. ,,A co se teda stalo, že si tak veselá?" Trochu jsem se zarazila, ale pak jsem jen s klidem řekla: ,,Nic, co by se mělo dít?" Mamka se na mě podívala s pohledem"no jasně" a vzala mi prázdný talíř a začala ho umývat, nevím proč ho nedala do myčky, ale to je jedno. Pustila jsem se do vysvětlování: ,,Mami..." radši trochu opatrněji, ale mamka mě zastavila větou: ,,Aa já věděla, že se něco děje. No tak povídej.!" Než jsem vůbec začala, přišel domů táta. ,,Ahoj tati, musím vám oběma něco říct.",, Co se děje zlatíčko?" Vyhrkli oba a já musela nějak začít.
,,No...s jedním klukem z naší třídy jsem se na zítra domluvila, že...víte, jak si píšu ty svoje písničky, tak jsme se domluvili, protože jeho táta vlastní nahrávací studio, že bychom mohli něco vymyslet a nahrát pár písniček a někdy třeba natočit videoklip a vydat ho...." Oba na mě zírali jako na svatou a pak z nich jenom vypadlo: ,,To je skvělí.!!"
Nevěděla jsem, co si mám myslet a tak něm se na ně jen usmála a šla to říct bráchovi, který byl z toho úplně nadšený a já věděla, že mě bude podporovat ať se děje cokoliv. S Jacobem jsme se dívali na film, který se jmenoval "Jak dostat tatínka do polepšovny," byla to sranda, ale byla jsem tak ospalá, že jsem usla Jacobovi v pokoji, tak mě vzal do náruče a odnesl mě do mého pokoje. ,,Zdálo so mi zase, jak jinak, než o Carsonovi, ale vzbudil mě ten otravný zvuk budíku.
,,Achhhh, jak já nesnáším ten budík."

Hudební senWhere stories live. Discover now