Capitolul 10 - Padurea

81 9 2
                                    

Alex pov.
Beka: Am o idee. Ar putea fi la.... nu, nu cred ca e acolo sau poate.
BAlex: Ce? Unde? Otabek spune-mi.
Beka: Pai când Yura era mic mereu merge în pădure langa un copac forte bătrân. Dar la un moment dat când sa dus acolo a gasit o persona spânzurată in copac de atunci nu a mai fost acolo deoarece i-a promis bunici sale că nu mai merge acolo. Dar totuși ăla e singurul loc în care Yura se duce când era suparat.
Alex: Atunci acolo mergem. Unde mai exact în pădure este?
Beka: E exact în mijlocul pădurii.
Alex: Mă duc acolo.
Jj: Venim și noi.
Alex: Nu. Voi ducetiva la spital. Mă duc eu după el.
Eram in padure, aproape am ajuns în mijlocul masuri. Iar când am ajuns am văzut cel mai frumos copac pe care l-am văzut. Iar sub el e cea mai frumoasa persoana din întregul univers.

 Iar sub el e cea mai frumoasa persoana din întregul univers

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mă apropii de Yura și văd că ascultă muzică la MP3.
Alex: Yura.
Yura se întoarce și văd că are ochii roșii și are lacrimi în ochi.a apropo imediat de el și îl iau în brațe. El încearcă să mă îndepărteze dar eu sunt mai puternic decât el și nu îl las sa se îndepărteze.
Alex: Yura nu o sa te părăsesc niciodată și nici nu o sa te las pe tine sa pleci. Te iubesc enorm de mult. Eu nu te iubesc că pe viața mea fiindcă tu ești viața mea. Știu că nu ne cunoaștem de foarte mult dar te iubesc enorm, tu ești viața mea, universul meu, tu ești tot pentru mine.
Yura mă ia în brațe și începe să plângă.
Yura: Sunt o pacoste, sunt un copil neforit. Nu ai cum sa ma iubești. Eu sunt nedor...BUM.
Yura pov.
Tocmai mi-a dat o palmă. De ce a făcut asta. Asta e adevărul sunt nedorit.
Alex: Yura sa....

Gata cu acest capitol. Sper că va plăcut. Și îmi cer scuze că a durat atât pentru un nou capitol dar acum că sunt in vacanta o să incerc sa postez mai des.

O simpla intalnire. Yuri on ice ( boyxboy)-ÎN PAUZĂ Where stories live. Discover now