Capitolul 3 - Gelozia partea 2

181 21 2
                                    

Yurio pov.
JJ: Deci despre ce surpriza e vorba?
Yurio: Daca Beka a zis ca o sa afli mai tarziu cu siguranta o sa afli dar nu acum. Si creda ca o sa iti placa ce tia pregatin.
JJ: Stai tu sti despre ce surpriza e vorba?
Yurio: Dedigur ca stiu.
JJ: Zimi si mie te rog.
Yurio: Nu.
JJ: Hai te rog. Zimi.
Yurio: Am zis nu.
JJ: Zi. Zi. Zi. Zi. Zi. Zi. Zi.
Alex: Dar de ce il bati la cap pe Yuri cand poti sa il intrebi direct pe Otabek.
JJ: El nu o sa imi spuna. E mult prea incapatanat uneori si daca nu mia spus el din prima iar Yurio stie si el si nu vrea sa spuna nici el inseamna ca nici scumpul meu iubit nu imi va spune. Deci Yurio imi zici. Hai zi. Zi. Zi. Zi.
Yurio: JJ sti ca eu nu stau bine cu nervi asa ca daca mai vrei sa vezi surpriza si sa mai apuci ziua de maine mai bine mai lasa in pace si nu mai enerva.
Otabek: Scumpule tias spune chiar eu despre surpriza dar nu ar mai fi atunci o surpriza. In plus il poti considera un al doilea cadou de ziua ta.
JJ: Dine acum chiar mai facut si mai curios si sunt si mai entuziasmat.
Otabek: O sa o vezi mai tarziu. Yura ma ajuti sa pregatesc restul surprizei te rog.
Yurio: Desigur. Pa.
Alex si JJ: Pa.
Alex pov.
De ce tapmitul acela de Otabek ia spus pisoiasului meu Yura? Il omor! O fi el iubitul lui JJ si cel mai bun prieten a lui Yuri dar tot il omor.
JJ: Frate ce ai pari atat de nervos.
Alex: De ce idiotul acela de iubit al tau ia spus pisoiului meu Yura? Ia zi. De ce?
JJ: In ptimul rand Otabek nu e un idiot, in al doilea rand ei se cunosc de ani buni chiar daca nu au fost mereu prieteni, iar in al treilea rand Yurio ii spune lui Otabek Beka iar Otabek ii spune lui Yuri Yura.
Alex: Dar tu de ce ii spui Yurio cand il cheama Yuri? Ia zi.
JJ: Frate tu chiar teai indragostit. Serios acum esti gelos din nimica toata. Apropo in concursuri exista doi de Yuri. Unul este cum sa zic 'pisoiul tau' iar celalalt este logodnicul lui Victor. Fiind doi de Yuri pentru a nu ii incurca nu stiu exact cine cred ca Victor a inceput sa ii zica pisoiului tau Yurio.
Alex: Aha. Apropo scuze frate. Nu stiu ce am doar ca
JJ: Nui nimic frate si eu am fost de multe ori gelos din cauza lui Otabek inainte sa fie iubitul meu si inainte sa aflu ca ma iubeste si doar din lucruri tampine. Si stai linistit o sa gasim noi o cale si o sa il facem pe Yurio sa te iubeasca.
Alex: Mersi frate ca imi esti alturi. Esti cel mai tare.
Otabek pov.
Yura se poarta foarte ciudat. Ma ingrizoreaja. Stiu ca dupa moartea bunicului sau a luato putin cam razna si sa inchis in el dar se poarta mult prea ciudat.
Otabek: Yura sti ca mie poti sa imi spui orce nui asa.
Yurio: Stiu asta.
Otabek: Pai atunci de ce nu imi spui ce ai. Te porti cidat. Mai ales de cand a aprut JJ si Alex. Ce ai.
Yurio: Pai... nu stiu cum sa iti spun doar ca....
Stiu capitol scurt dar ce sa faci nai ce sa faci. Am vrut sa va las in nitel suspans nu stiu daca mia iesit dar asta e. Oricum capitolul urmator cel mai probabil o sa apara ori diseara ori maine. Spor la citit!!

O simpla intalnire. Yuri on ice ( boyxboy)-ÎN PAUZĂ Where stories live. Discover now