Capitolul 2- Gelozia partea1

233 23 1
                                    

Yurio pov.
Am ajuns la petrecere lui JJ si de unde dracu a avut bani sa dea petrecerea asta frate. Orcum acum il caut pe Beka. Trebuie sa imi spuna tot.
Beka: Yura mersi mult ca miai dat curaj. Daca nu miai fi spu acele lucruri in avion nu as fi avut niciodata curaj sa ii dpun ce simt.
In avion:
Yurio: Beka nu mai fi un papa lapte.
Daca te place bine daca nu nu. Pana la urma cand o sa isi dea seama cat de special esti o sa te caute el si atunci tu nu o sa vrei fiindca o sa ai pe alcineva fiindca esti un om de treaba dragut si special. Asa ca ai incredere in tine si spunei.
Otabek: Dar eu il iubesc. Si daca el...
Yurio: Sa nu aud ceva de genul ai inteles. Ori spui ceva de bine, ori schimbi subiectul, ori nu mai spune nimic. Mam saturat sa te tot incurajej si sa iti tot spun. Mam saturat de tot, de tine, de lume, de vita, mam saturat mai bine as muri.
Otabek: Sa nu mai zici asta nicio data.
Yurio: Dar parintilor mei nu le pasa de mine, bunicul a murit, nu mai am pe nimeni, nimeni nu ma mai iubeste. Nu vreau o viata in care sunt un neispravit bun de nimic.
Otabek: Yura.
Yurio: Scuze Beka. Laso asa.
Inapoi in prezent
Yurio: Scuze dinou.
Otabek: Nui nimic. Trci printro perioada grea. Te inteleg.
Yurio: Orcum spunemi exact cum sa intamplat.
Otabek: Pai.... Am vrut sa cobor cu liftul la parter si sa intamplat ca si el sa coboare, dar liftul sa blocat intre etaje. Sti ca eu sunt claustrofob si nu am o problema cu spatiile inguste decat daca sunt blocat intrun astfel de loc. Atunci am avut o mica criza si el pentru a ma linisti ma luat in brate. Am stat asa un timp pana am adormit doar ca eu ca un prost inainte sa aform am supus exact asa " Te iubesc JJ. Te iubesc". Cand mam trezit nu eram in camera mea asa ca am vrut sa vad a cui e si mam ridicat din pat. Dupa ce mam ridicat sa deschis usa de la baie. Pe ea a intrat JJ decat cu un prosop pe el. Dupa ce ma vazut el doar a venit la mine ignorand toate intrebarile pe care i leam pus si ma sarutat. Dupa ce neam despartit din sarut mia spus "Te iubesc" si ma mai sarutat odata si cam asta e.
Yurio:Nu imi spuna ca dupaia ati si facuto.
Otabek: Nu inca nu dar am de gand ca diseara da ca un mic cadou.
Yurio: Felicitari.
Alex pov.
Merg spre hotelul in care este cazat JJ si in care se va tine petrecerea lui.
JJ: Alex prietene ce mai faci.
Alex: Destul de bine.
JJ: Si cum lai intalini pe frumuselul de care teai indragostit.
Alex: La patinuar se uita la copi. Se pare ca intrase acolo pentru a se ascunde de cineva.
JJ: A si cum arata. Apropo fi serios nu cred eu ca tu chiar teai indragostit tu niciodata nu teai indragosti mereu a fost pentru tine doar atractie carnala nimic mai mult.
Alex: As vrea sa ai dreptate dar din pacate nu prea cred. Adica ochia aia parca mau vraz....
JJ: Frate ce ai de ce taci.
Alex: Separe ca frumuselul meu e chiar acolo.
JJ: Ude vreau sa il vad.
Alex: Uite chiar acolo.
JJ: Nu se poate. Care dintre ei.
Alex: Blondul ala mic.
JJ: Acela este Yuri iar cel de langa el, brunetul acela este Otabek. Yuri e cel mai bun prieten al iubiri mele si in acelas timp un patinator incredibil.
Alex: Ce zici sa imi faci si mie cunostinta cu iubitul tau si cu prietenul lui im.
JJ: Bine hai.
Yurio pov.
Otabek: Apropo JJ zicea ca o sa vina un prieten foarte bun deal lui din copilarie pe aici diseara daca e il ti tu ocupat pentru ai face surpriza aceea lui JJ?
Yurio: Desigur stai linistit. Nu iti face probleme.
Otabek:Yura ce  ai pari putin ingandurat ce ai.
Yurio: Stai linistit. Nu e nimic tu concentreazate pe surpriza lui JJ.
JJ: Ce surpriza?
Otabek: Ai sa afli mai tarziu.
JJ: Iubire. El e Alex. E cel mai bun prieten al meu si imi ie ca un frate. Alex el este iubitul meu iar el este Yurio cel mai bun prieten al lui Otabek.
Otabek: Incantat. Imi pare bine sa te intalnesc.
Yurio: Buna.
Alex: Buna.

Imi cer scuze pentru greselile gramaticale. Dupa ce o sa termin cartea o sa o corectez. Si scuze ca am pistat capitolul asta dupa 10 mi de ani doar ca liceu, medi, teste, ascultari si pe langa asta mai am si practica care dureaza 3 saptamani asa ca scuze daca nu prea postez. Acum spor la citit si o zi sau noapte( in caz ca atunci cand cititi este noapte nu zi) placuta.

O simpla intalnire. Yuri on ice ( boyxboy)-ÎN PAUZĂ Where stories live. Discover now