18.

582 42 10
                                    

Odkedy odišiel pán Min s riaditeľom niekam na  mne nezname miesto ubehlo najmenej 20 minút mala som chuť sa odísť potom čo sa stalo no vedela som že by môj trest potom trval dlhšie. A druhá vec ktorú som si ale za žiadnych okolností nechcela pripustiť bola ta že mi to chýbalo...
Tie mäkké pery ktoré ešte pred pár minútami boli na  tých mojich a spôsobovali mi motýliky v bruchu.
Nie toto nemôžem. Je to predsa môj učiteľ... Toto nie je správne... Mohli by ho za to vyhodiť možno aj horšie skončil by niekde na súde... To predsa nechceš nie? Ale ako sa mu vyhnúť keď ma učí jeden z hlavných  predmetov? Dala som si hlavu do dlaní a premýšľala. Môj papier ešte nebol dokončený a bolo na ňom chaoticky spočítané pár úloh ktoré som zvládla. Nevydržala som všetok stres a to čo sa stalo a tak som sa pobrala na záchod kde som si opláchla tvár a zhlboka dýchala.
Nesmiem mu dovoliť zájsť ďalej. Proste nesmiem. Nedopadne ani pre jedného z nás dobre. Keď som sa vrátila videla som ako pán Min sedí na stoličke pri katedre s hlavou v dlaniach. Ja som si sadla na svoje miesto a snažila sa tváriť že počítam. Moje srdce bilo ako o závod a hlava mi šla vybuchnúť. Napätie v tejto miestnosti by sa dalo doslova krájať. Ani jeden z nás sa nemal k slovu až keď pán Min uprel na mňa zrak a povedal.,, Prosím ťa. Príď na túto adresu. Najlepšie bude ak to bude k večeru. Okolo siedmej. Môžeš  ísť."povedal a pousmial sa. Ja som sa iba uklonila zobrala tašku aj s papierikom a odišla.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stála som pred kaviarňou ktorá bola z vonka nádherná. Jimin mi poslal esemeskou adresy kde sa máme stretnúť a keďže som musela nájsť niečo aby som aspoň na pár minút zabudla na to čo sa stalo tak som sa rozhodla že nakoniec pôjdem.
Vošla som dnu a hneď som pocítila  vôňu škorice a kávy ktorú som milovala. V poslednom boxe sedel Jimin ktorý mi za mával aby som si k nemu prisadla.  Snažila som sa tváriť prirodzene aj keď som bola stále rozrušená.,, Ahoj"objal ma z úsmevom Jimin. Bola som síce prekvapená z jeho konania no objatie som mu opätovala.,, Ahoj. " povedala som a zložila si bundu vedľa seba spolu s taškou.,, Tak čo si dáš? Chcel som počkať na teba takže si objednáme spolu." povedal a podal mi nápojový lístok.
,, Ó to si nemusel. Prepáč že meškám ale zdržala som sa v škole. "povedala som.,, To je v poriadku hlavné je že si prišla."povedal a k nám podišla čašníčka.,, Čo si želáte?" spýtala sa.,, Ja vás poprosím Espresso. "povedal Jimin.,, A ja vás poprosím jedno vanilkové latté." povedala som a položila nápojový lístok späť na stôl.,, Dobre ochvíľu to bude. "povedala a odišla.,, Tak povedz mi niečo o sebe." povedal Jimin a pozrel sa na mňa z úsmevom na tvári ktorý mu ani na sekundu nezmizol.,, No um práve teraz som na výške. Mojimi hlavnými predmetmi sú Literatúra a Umenie.
A taktiež milujem tanec. A ty? "dohovorila som  a pozrela sa naňho tentokrát z úsmevom.,, No ja práve pracujem v spoločnosti. Som choreograf pre skupiny a idolov v spoločnosti." pousmial sa.,, To je úžasné tak rada by som si s tebou vymenila miesto. "povedala som so záujmom.,, Mohol by si mi prosím povedať niečo o tom? Prosím, prosím, prosím." prosila som ho a on sa iba zasmial.,, Tak dobre. Ale musíš pozorne počúvať. "povedal.
,, Nech sa páči." povedala čašníčka ktorá akurát priniesla našu objednávku.
,, Ďakujeme."povedali sme spoločne načo sme sa zasmiali.
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕

Nová kapitola na svete ^^
Od začiatku roka som mala nejaký akokeby blok alebo prestávku takže som prestala ale mám pocit že časti budú vychadzať častejšie ^^🖤
Ďakujem za každú hviezdikču ste úžasný ~^^~
Ak by ste chceli tak urobím nejakú tu Taekook časť ^^

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 05, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Love me like you (pozastavené) Where stories live. Discover now