Första dagen

0 0 0
                                    

21 augusti 06:45
Idag är min första dag på den nya skolan. Vi alla bytte skola från 7:an till 8:an. Ny skola, samma klass. Det är helt sjukt att jag redan går i 8:an. Jag är ganska nervös men Elizia ska möta mig så att vi går till skolan tillsammans. Det gör det hela lite mindre läskigt. Så länge Arvid och hans gäng håller sig borta. Om dom kallar mig häxa eller irriterar mig en gång till så SVÄR JAG att jag ska visa dom anledning till att hålla tyst. Men samtidigt vill jag inte längre vara den tjejen. Hon som var från Irak, skolans kaxigaste och mest arroganta blatte som inte var rädd för att hamna i bråk. Det här ska bli ett nytt år och jag tänker inte hamna i bråk mer.

21 augusti 16:11
OMG OMG OMG!!!!! BÄSTA DAGEN NÅGONSIN!
Okkk ska börja från början. Jag gick till skolan och allt gick bra och det var roligt och sånt där. Eller asså det var inte så roligt men så klart så skulle Arvid irritera mig. Jag satt i skolans kafé med Eliza och Dani. Arvid var oxå där med sina vänner. Han började irritera mig, kallade mig häxa och jag var så här nära på att resa mig upp å slå honom men det hände något annat. En kille. Han var 1 år äldre men det är det ända som jag han få fram innan vi slutade skolan. Jag är ju inte 100% stalker. Killen verkade känna Arvid och han sa till honom att be om ursäkt till mig för annars skulle han få med honom att göra. Arvid verkade SÅÅ rädd och jag började skratta SÅÅ mycket asså ahhahha har aldrig sätt honom så rädd. Killar i 9:an måste vara skrämmande hahhah. Arvid sa förlåt och så gick han. Jag gick oxå.
Meeeen d finns mer. Innan sista lektionen gick jag till kaféet för att köpa något att dricka och jag ser killen (som jag btw måste veta vad han heter). Han var på väg ut från kaféet och stannade och sa till mig att om någon irriterar mig igen så ska jag säga det till honom så fixar han det. ASSSÅÅÅ ÅÅÅÅÅ BOYS FKN LEARN D ÄR SÅHÄR EN KILLE SKA BETE SIG. Han va såååå söt och jag va såå nervös och jah bara mumlade. Kommer inte ens ihåg vad jag sa. Wow perfekt start på det nya året. Skulle ju inte ha någon crush i år. Men skit i det, jag kommer ändå koncentrera mig mer på skolan

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 03, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Vivas dagbokWhere stories live. Discover now