Buna, buna!

829 36 19
                                    

Hei! Multa vreme a trecut de cand nu ne-am mai vazut pe aici. Nu, nu este un capitol nou sau vreun anunt cu privire la vreun volum doi sau la vreo alta carte noua. Motivul pentru care scriu acest capitol este reprezentat de o cititoare foarte dragute, care a realizat o carte aici pe Wattpad in care posteaza tot felul de poze create de ea cu personajele din Annorexia, dar si cu diferite citate care au insemnat ceva pentru ea si care i-au ramas imprimate in minte si suflet. M-am gandit ca ar fi foarte dragut sa ii promovez munca, pentru ca toate pozele pe care le face sunt foarte reusite si eforturile ei trebuie sa fie vazute si apreciate.

Cartea o gasiti pe profilul ei, 

Multumesc mult tuturor celor care au intrat sau care vor intra pe profilul ei dupa ce citesc acest micut anunt, si iti multumesc si tie, Daphne Noir pentru tot ceea ce faci, aprecierile si suportul tau! Inseamna enorm pentru mine! 

Si acum voi ignora durerea pe care o simt cauzata de faptul ca nu scriu un nou capitol pentru cartea asta, ci doar un mic anunt, si ma voi retrage usurel. Multumesc din nou, tuturor, pentru tot ce ati facut pentru mine si ALATURI de mine pe parcursul scrierii acestei carti. 

xoxo


Annorexia [F.F - H.S]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum