Capitolul 48

2K 161 215
                                    

* Capitol nou! Sper din suflet sa va placa, este mai lung si imi pare rau ca am fost asa absenta. Am schimbat si coperta cartii, as vrea sa aflu daca va place sau nu.Mie, personal, imi place foarte mult. Daca sunteti curiosi de persoana care mi-a facut-o, gasitit tot ce trebuie in descrierea cartii. Sper din suflet sa va placa si capitolul si sa ma lasati sa aflu asta si sa imi scuzati greselile daca sunt! Lectura placuta! *

Mira simtea cum interiorul ei fierbe la propriu si cum ii venea sa planga. Era furioasa din cauza ca era atat de furioasa pe tatal ei. Asta nici macar nu avea logica, dar asta era ceea ce simtea. Ii parea rau ca ajunsese sa aibe aceste sentimente pentru tatal ei. Ii parea rau ca el facuse aceasta greseala si ca nimic nu va mai fi ca inainte. 

Avandu-l pe tatal ei in fata, ii venea sa ii sara in brate iar el sa o sarute pe frunte asa cum facea de obicei. Avandu-l pe tatal ei in fata, ii treceau prin fata ochilor toate momentele petrecute impreuna, toate imbratisarile, incurajarile, toate discutiile purtate, toate calatoriile, dar si certurile. Momentul acesta era unul greu in familia Styles, care de acum inainte nu va mai fi completa. Mira stia ca mama ei nu il va ierta niciodata pe tatal ei si intr-o oarecare masura incerca sa o inteleaga. Trecuse si ea prin acelasi moment cu Sam, dar in urmatoarea clipa isi dadu seama ca ce se intamplase intre ei nu se compara absolut deloc cu situatia dintre parintii ei. Parintii ei. Casnicia lor urma sa se destrame, Mira si Harry nu il vor mai vedea pe tatal lor atat de des si cu siguranta, nu in casa lor. Si asta o distrugea pe Mira. 

Isi simtea telefonul vibrand in buzunar dar il ignora complet. Stia ca era Harry. Il sunase acum un minut pentru a-i spune ce se petrecea si ca trebuia sa se intoarca de urgenta acasa. Mira era nerabdatoare sa il vada, si nu doar pentru ca nu il mai vazuse de cateva zile, ci si din cauza tonului cu care ii vorbise. Parea obosit, trist si in acelasi timp furios si frustrat. Mira nu se putea intreba daca se intamplase ceva cu Ann'. Nu vorbisera absolut deloc de la momentul cand ii ajutasera sa iasa prin tunelul subteran, nici nu stia de ce nu il sunase macar.

Stia doar ca nu era de acord cu ceea ce facea el, nu ii placea ca intra in belele atat de mari si ca nu isi dadea seama de asta. Dar probabil ar fi trebuit sa il sune. Dar cum sa il sune cand nici el nu ii sunase pe el? Stia macar ce se petrecuse intre parintii lui? Si daca nu stia, avea sa afle oricum in cateva minute. 

Pentru prima oara de cand se intorsese in sufragerie impreuna cu Miranda, il privi si pe Kai si mare ii fu mirarea cand vazu ca el deja se uita la ea. Privirea lui era una blanda, sau cel putin asa incerca sa para. Pozitia corpului era una rigida, parca asteptand un semnal sa intervina prin forta. Mira inghiti in sec si Kai isi inclina capul, parca intreband-o daca se simtea bine. 

Dori sa clatine din cap in semn negativ dar nu mai apuca, caci usa principala se deschise brusc si in nici trei secunde Harry aparu in pragul sufrageriei. Mira avu un soc privindu-l. Arata epuizat, ochii erau rosii, parul ciufulit si nearanjat, hainele ii erau sifonate si murdare, si ce o ingrijora cel mai tare era faptul ca buza lui inferioara era sparta si avea vanatai mari si urate pe linia maxilarului. 

Toate privirile se intoarsera catre el, Kai isi mari ochii surprins, la fel si parintii lor, in special Roger. Ochii lui Harry ii analiza pe toti, zabovind mai mult asupra mamei lui, si trecand apoi asupra lui Roger. Pasii lui il indreptara spre Miranda si fara sa mai stea pe ganduri o prinse in bratele lui, strangand-o cu putere. Harry in sfarsit se simtea linistit, intr-o oarecare masura. Isi tinea mama in brate si era langa ea, putand sa o sprijine si sa o apere, asa cum si ea facuse toata viata. 

Privirea lui se indrepta mai apoi asupra lui Roger, privirea lui intunecandu-se. Kai observa asta si a fi vrut sa il scoata imediat de acolo. Nu il vazuse prea des asa, dar stia ca nu prevestea nimic bun. Chiar si Kai se simtea usor bulversat din cauza situatiei, nici nu dorea sa stie cum se simteau Mira si Harry. Kai se gandi ca prietenul lui avea tot dreptul sa fie furios si sa se comporte asa, ca urmare il lasa in pace. 

Annorexia [F.F - H.S]Where stories live. Discover now