1. Bonus...♥️

1.2K 94 15
                                    

List

Deň pred korunováciou Saiorse a Jacea, napísal kráľ Dysreid a Jaceov otec, tento list. List, ktorý bol určený do rúk starostu šiesteho okrsku. A nielen jemu. Avšak list, ktorý smeroval do šiesteho okrsku, bol dlhší ako ostatné. Jeho obsah bol takýto...

👑🖤🖤🖤🖤👑

Pán William Reed...
Prešlo už veľa času od doby, kedy sme Vám vzali to najcennejšie. Verím, že to pre Vás nebolo ľahké a ospravedlňujem sa. Do listu prikladám dokument, ktorý Vám objasní dôvod únosu, všetkých dievčat. Je to dohoda, ktorá bola spísaná Vašimi predkami a sľubovala nám nevesty pre mojich synov. Asi sa samého seba spytujete, prečo Vám píšem. A prečo práve teraz. Ale som presvedčený, že by ste chceli vedieť osudy Vašich dievčat a hlavne Vašej dcéry. Môžem Vás ubezpečiť, že ani jednej nebolo ublížené a každá v mojej krajine našla svoje šťastie, v podobe manžela a rodiny. Ani Vaša dcéra neobišla inak. Zo začiatku niesla titul princeznej zajtra... Zajtra z nej bude kráľovná. Môžete na ňu byť pyšný. Vychovali ste z nej odvážnu a sebavedomú ženu, z ktorej bude už čoskoro skvelá matka. Gratulujem Vám, budete starý otcom. Čo sa týka slečny Alice, tá zostáva po boku Vašej dcéry, ako nevesta môjho najmladšieho syna. Ostatné dievčatá sa vybrali vlastnou cestou a založili si rodiny v ostatných dvoroch. Pravidelne o nich dostávam informácie. Všetky sú zdravé a šťastné. Aj keď všetky museli podstúpiť istú zmenu, aby sa mohli skutočne stať súčasťou férskeho sveta. Ale to už odbočujem. Čo som Vám chcel naozaj povedať je to, že žiadnemu dievčaťu za posledné roky nebolo ublížené a každá sa stala súčasťou nášho sveta. Každá si našla svoju cestu a šťastie.
S pozdravom Dysreid van Thorsen, kráľ Nandobe.

A je to tu. Prvý bonus. Čo na neho poviete? A o čom by ste chceli ten druhý, koho tam chcete mať? Bola by som rada ak by ste sa vyjadrili, pretože mám príliš nápadov a potrebujem usmerniť 😭😂😂😂.
S pozdravom Vaša Harley 💙🐺♥️

Mesačný Kameň - Férska KráľovnáWhere stories live. Discover now