Kapittel 1

445 19 2
                                    

"Zoe pov"

Jeg driver å skyter på blink. Det er veldig gøy siden jeg ikke har bomet på 10 år og nå er jeg 16. Jepp. Jeg går opp til trehytta mi og setter meg ved trebordet. Jeg har på meg en grønn top som knyttes i to stråper bak halsen og den er akkurat over navlen. Jeg har en liten ola shorts med belte med utstyr. Jeg tar av en liten boks fra beltet og spiser lit bær som jeg plukket i dag tidlig. Jeg hadde jordbær,tytebær,bringebær,blåbær og min favoritt bjørnebær. Det er høsten da er de best. Mens jeg spiser prøver jeg å høre etter noen dyr,men i stede hører jeg fotrin til et menneske. Jeg reiser meg stile opp og ser ned. Der står det tre høye gutter i 17-18-19 års alderen. Den ene er kanskje 17med kort brunt hår,brunne øyne og veldig muskuløs. Han går i olabukse med en t-shorte til,plus en pistol som han har i hånda. Han andre er 17-18 år og sikkert storebroren til den første. Han har brunt hår, blå øyne og muskuløs. Han går i hettegenser og joggebukse. Han holer også en pistol. Han andre er......-Mike. Hvisket jeg. -Jason,Mike hør! Sa storebroren. Han som må være Jason så mot den fine elven som fører ned til den store kulpen jeg svømmer i. -Vi blir her i natt. Jason finn ved. Vi tenner bål. Sa Mike med streng og litt sliten stemme. Tenk hvis de finner trehytta eller være finner meg!!

Jeg går til sengen min lydløs. Jeg leger meg ned og sovner. Jeg er glad man ikke kan se hytta fra bakken.

"Mikes pov"

Vi hadde let i hele dag. Vi hadde hørt at det var en jente i skogen og vi skule finne og bruke henne. Kanskje dele henne etterpå. Vi fant ved og bynte å snake. - Hvor tror dere henne bor. Sa Aleks. - Hvet ikke. Sa Jason som ikke så ut til å bry seg. - I morgen finner vi henne. Sa jeg og smilte mit skumleste smil. Jeg var tros alt "the boss"så jeg var ikke den som hadde følser. Hadde aldri hat det heller. Ikke da jeg bode hjemme en gang,men det husker jeg ikke mye av. Jeg holt vakt mens gutta sov.-hmmn. Hva hvar det.? Det hørtes ut som en jente som sov. Jeg veker Aleks og Jason.- Dere jeg hørte henne. Lytt. Sa jeg lit opp hisset.- Hhmm. Sa jenta. Jason og Aleks begynte å smile.- La oss følge lyden. Sa Aleks. - Det høres ut som det komer derfra. Sa Jason og pekte opp på et tre med mange greiner. - Hun må komme ned om noen timer. Sa jeg siden solen nesten var oppe nå.- Siden vi ikke kan klatre så høyt uten å bli hørt gjemmer vi oss her og tar henne når hun kommer ned. Sa jeg sikert. Bege nikket og bynte å gjemme seg. Nå kune jeg høre små,forskiktige og myke fotrin,som om hun gikk barbeint.

"Jason pov"

Jeg er på den andre siden av treet så jeg ser henne. Hun har langt brunt hår med en liten flette på siden og sjø,grønn,blå øyne som nermest glitret når solen traf dem. Hun gik i en blå topp med stropper som knyttes bak halsen stroppene hadde tre perler i forskjellige blåfarger den stoppet rett over navlen. Hun hadde en liten shorts med et belte med mange ting. Hun hadde en slire til en liten kniv eller dolk. Hun hadde et brunt skin koger på ryggen. Hun holt buen i hånden. Hun var ikke en av de høyeste,kansje 16 år. Det vakkre håret blafrer i vinden. Hva var det jeg tenkte! Sa jeg henne hadde fint hår. Ta deg sammen Jason.

"Aleks pov"

Det så ut som Jason så henne,og plutselig ble han sur. Skule tro han var sinnataggen.(Sorry vet ikke hvordan man skriver det) Jeg så opp Jeg kune skimte en tynn sexy jente med brunt hår med flette som gikk fra hver side av ansikte og møtes bak og gikk ned,resten var løst untat en liten flette på høyre siden av ansikte. Hun var vakker og man kunne se lett at hun ikke brukte sminke. Hun hadde en fin topp søm var lys og mørkeblå. Hun hadde et belte og gikk i olashorts. Hun hadde mange våpen og gikk barbeint. Jeg vet ikke hvordan eller hvorfor,men jeg skal vinne hjerte hennes.

Ikke forlat megWhere stories live. Discover now