Teach me Daddy

10 1 1
                                    

Περίληψη:

Η ζωή του Κόλιν και της Σίντνεϊ εξελίσσεται όπως πραγματικά την ονειρεύονταν. Μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους δεν αναγκάστηκαν να κάνουν μετά την ένωση της οικογένειας. Η Σίντνεϊ κάνει την εξυπηρέτηση στη κόρη μιας φίλης, να τη βοηθήσει ο Κόλιν με τα μαθήματα του σχολείου. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που τους επισκέφθηκε ο ανιψιός του Κόλιν από τη Γερμανία. Άριστος φοιτητής Φυσικής, με καλπάζουσα φαντασία. Η ιστορία του Κόλιν και της Σίντνεϊ επαναλαμβάνεται ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται..

____________________________________________________________

Λοιπόν... Ας ξεκινήσουμε απλά με το πόσο tricky είναι ο τίτλος. Σοβαρά. Δεν λέω, πολλά σημεία στο βιβλίο είναι σαν να διαβάζω ένα δεύτερο 50 shades of Grey αλλά πραγματικά είναι πάρα πολύ Tricky. You got me with that girl, you got me.

Και ύστερα απο αυτό, συνεχίζουμε πιο σοβαρά. Είναι απλά ο ορισμός της περιπέτειας και του σεξ. Είναι το βιβλίο που θα σε κάνει να μισήσεις χαρακτήρες, να αγαπήσεις χαρακτήρες, να πείς "Καλά έπαθε ο ********" κτλ. Σου βγάζει απλά πολλά συναισθήματα ( κυρίως όταν έχεις διαβάσει το προηγούμενο "Τα πάντα μου εσυ"). Δεν θέλω να επαναλάβω τα ίδια που είπα και για το πρώτο βιβλίο, γιατί πραγματικά θα πω τα ίδια, είναι εξαιρετικά. Απλά θέλω να τονίσω ένα μόνο πράγμα. Το βιβλίο αυτό με έκανε να μετανιώσω που πήγα θεωρητική κατεύθυνση.Αν είσαι και εσύ θεωρητική, απλά ευχήσου να ήσουν θετική και να είχες αυτόν να σου κάνει φυσική. Μέσα από τον 2ο  main πρωταγωνιστή έμαθα φυσική, και με τον τρόπο που την δίδασκε, απλά θα έγραφα 20. Διαβάστε τα βιβλία και θα καταλάβετε.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 26, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Book Rewiews ( Wattpad)Where stories live. Discover now