Μείνε Δυνατή

82 10 1
                                    

"Η Ευτυχία μια κοπέλα τόσο ίδια μα τόσο διαφορετική από τις υπόλοιπες.Η Ευτυχία θα είναι η πρωταγωνήστρια της ιστορίας που θα διαβάσετε.Ζει μια ζωή με πολλά βάσανα παρόλο που είναι μόλις 16 ετών και πάει Β'Λυκείου έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις έχει δοκιμαστεί και δοκιμάζεται από την ζωή.

_________________________________________________________________________________

Η Ευτυχία, η κύρια πρωταγωνίστρια της ιστορίας, είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι, του οποίου η ζωή στα 16 της μόλις χρόνια αποδεικνύεται ένα μαρτύριο.Αλλά πρέπει να επιβιώσει για να στηρίξει ένα γλυκύτατο, επίσης ,πλασματάκι, τον αδερφό της.Μαζί με την κολλητή της τους φίλους της αλλά και μερικούς απρόσμενους χαρακτήρες θα προσπαθήσει να βγάλει σε πέρας ένα μεγάλο μυστήριο το οποίο τυλίγεται γύρω της.

Η ιστορία είναι υπέροχη, με πολλές ανατροπές και σενάρια τα οποία δεν περιμένει κανείς.Η πλοκή είναι πολύ ενδιαφέρουσα και γενικά είναι ένα βιβλίο που θα σας βγάλει πολλά συναισθήματα, θυμό, λύπη, χαρά, αλλά κυρίως αγωνία και θα σας δημιουργήσει πάρα πολλά ερωτήματα κατά την διάρκεια που το διαβάζεται. Εγώ προσωπικά ξετρελάθηκα με το όλο "πακέτο" του βιβλίου, τα συναισθήματα ήταν έντονα, κυρίως στο τέλος, ήταν συγκινητικό,  και προσωπικά νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία τα οποία έχω διαβάσει. 

Και επειδή η συγγραφέας είναι μια γλυκύτατη και πολύ καλή κοπέλα, δεν σας άφησε έτσι,και  με χαρά σας ανακοινώνω ότι έχει βγάλει και δεύτερο βιβλίο, το οποίο λέγεται Η Δύναμη της Ευτυχίας. Ελπίζω , όσοι αποφασίσετε να τα διαβάσατε να τα απολαύσετε όσο εγώ, και να μπορέσετε να νιώσετε την αγωνία και τα συναισθήματα της Ευτυχίας όπως εγώ.

Book Rewiews ( Wattpad)Where stories live. Discover now