Midnight Blood.

57 8 1
                                    

Mal is a normal teenage girl. Everything in her life is ordinary, except one thing: Her best friend is a vampire. One night, he turns her into a vampire without giving her a clear reason. After that, Mal struggles to keep her life balanced but things get complicated. A strange force is after her and everyone she cares about and she has to figure out what is going on before it's too late.

__________________________________________________________________________________

So, αυτή η ΥΠΕΡΟΧΗ ιστορία με θέμα τα βαμπίρ, διηγείται την ιστορία μιας κοπέλας ονόματι Μάλ, η οποία μετατρέπεται σε βαμπίρ.Ο κόσμος της έχει αλλάξει τελείως και οι γύρω της κινδυνεύουν.Ο κολλητός της Hayden ,παρόλο που ξέρει πόσο επικίνδυνος είναι ο κόσμος που ζει η Μαλ, είναι πάντα δίπλα της και την στηρίζει.Είναι ο μόνος άνθρωπος από την παλιά της ζωή που της στέκεται στις δύσκολες στιγμές. Αλλά, δεν παίζει μόνο ο Hayden σημαντικό ρόλο στην ζωή της.Είναι και ο βρυκόλακας που την μετέτρεψε, αλλά και κάποια άλλα άτομα του ίδιου είδους όπως εκείνη. Θα καταφέρει η Μαλ, να τα βγάλει πέρα με ό,τι συμβαίνει γύρω της και να ξεπεράσει τα προβλήματα που προκείπτουν?

Υ/Γ: Η ιστορία είναι στα αγγλικά.<3

Λοιπόν, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Από το υπέροχο στόρι, το οποίο έχει τα πάντα μέσα;Ανατροπές, έρωτας, κίνδυνοι, αγωνία, σασπενς. Από τον τρόπο με τον οποίο είναι γραμμένο αυτό το αριστούργημα; Καλογραμμέμο ,έξυπνο, και με παραστατικότητα.Πραγματικά ζεις την ζωή της Μαλ. Τα συναισθήματά της,  οι εικόνες, τα πρόσωπα, είναι λες και τα ζεις πραγματικά.Η γνώμη μου για αυτό το βιβλίο νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρη, Αυτό το ongoing βιβλίο είναι αν οχι το καλύτερο,Ένα από τα τοπ 5 που έχω στην βιβλιοθήκη μου. Είναι πραγματικά εξαιρετικό.Το έχω λατρέψει και περιμένω πως και πως το επόμενο κεφάλαιο.Τα συγχαρητήρια μου σε αυτή την ταλαντούχα συγγραφέα, που δεν μπορεί να είναι άλλη από την Mar_BlueUnicorn.  

Book Rewiews ( Wattpad)Where stories live. Discover now