×Tanıtım×

47 11 16
                                    

Tanıtım yazılış tarihi:  30/04/19  , 20.25

Kitaba dahil olduğunuz tarih:

***

Herkese merhaba, ben Okulsu! Yani Betül.

Tanıtım bölümü olarak kendimi kısaca tanıtmak ve aynı zemanda da bu kitapta hangi konulara değineceğimizi, size haber etmek için geldim.

İlk olarak şunu söylemek istiyorum ki bi gruba alınışım pek te kolay olmadı. Ama sonra sevgili Damla kardeşimiz romantizm konusunu içerecek bir kitabın lazım olduğu kararına vardı. Bunlar sadece ufak bir özet. Yoksa gruba alınışım 2 hafta veya daha fazla süren bir geçmişe dayanıyor.

Genellikle romantik kitaplar okumuşumdur ve romantizm konusuna da ilgili olmamla beraber anlarım da. Pek fazla romantik film izlemem. Çünkü içerikleri genellikle hep aynı ve klişe oluyor. Sadece romantik kitaplar okur ve şiirler dinlerim. Aynı zamanda da yazarım da. Şiir gibi bir kaç parça satır da yazdığım olmuştur. Bir tanesini bölüm sonuna bırakacağım.

Kendimi tanıttığıma göre kitabın içeriğine geçebilirim.

*Romantizm nedir?
*Nasıl yazılır?
*Etkinlikler,
*Bilinen wattpad ve gerçek kitap eserleri,
*Kısa tanınmış hikayeler,
*Aşk mektupları,
*Kısa pek tanınmayan hikayeler.

Bunlar sadece ana başlıklarımızdı. Aynı zaman da pek çok sıra dışı bölümlerimizde yer alabilir burada.

BOR Madeni'miz resmi olarak açılmıştır! 📣

-Okulsu

~~~

Herkese yetecek kadar büyük olmalı sevgisi, ama kapasitesi sınırlı olmalı yüreğinin ki, hakkını verebilsin sevdiklerinin. Zaman bulabilsin; bir teşekkür, bir elveda için... Yaşam dedikleri bir sınavsa eğer, asla vazgeçmemeli sevmek ve öğrenmekten, ama herkesi sevemeyeceğini de her şeyi bilemeyeceğini de fark edebilmeli insan! Tıpkı, her şeye sahip olamayacağı gibi...

Zamanın ninnisiyle, uykuda geçirmemeli hayatı...

~~~

BEST OF ROMANTİZMWhere stories live. Discover now