Odlet a nový domov

305 15 4
                                    

Koukala jsem na ni jako kdyby měla králičí uši a oslí čumák ,,C-cože?" Měla jsem chuť skákat radostí ale zároveň jsem chtěla umřít ,,Ano a teď šup šup balit" řekla s úsměvem a šla pryč, já si s radostí začala balit a pobroukávala jsem si písničku They don't care about us.
Po půl hodině jsem měla zabaleno, vyšla jsem před můj pokoj. Přišla ke mě Abigail a začala si hrát na hodnou ,,Ahoj Chloe tak co nechceš s něčím pomoct?" Řekla až příliš sladkým hlasem ,, ne nepotřebuji vše zvládnu" řekla jsem a vzala svůj kufr a mířila si to ven kde na mě čekalo ne normální auto ale LIMUZÍNA!! Přešel ke mě chlap ale dost nabušenej chlap v černém saku a černých brýlích ,,přeju pěkný den slečno jmenuji se Dorian a jsem tvůj a Michaela bodyguard ale jelikož mě nebaví tahle komedie tak jsem prostě Dorian a když budeš něco potřebovat jsem ti k službám" začal se na konci smát ,,um.. já jsem Chloe Baygersen a.." ale to už mě zarazil ,,od teď jsi Jackson" mrkl na mě a otevřel mi dveře od limuzíny nastoupila jsem a Dorian nastoupil dopředu, pustil rádio a já jen sledovala cestu která nás míjela a můj bývalý domov kde jsem vyrůstala ale kde jsem byla ošklivě šikanována

Cesta trvala něco přes půl hodiny, pak jsme spolu s Dorianem vystoupili, vzali zavazadla, naložili je a šli do letadla. V letadle jsem usnula, protože jsem naspala asi pět hodin takže se šlofíček hodil.

Probudilo mě šťouchnutí do ramene ,,jsme tady Chloe" oznámil mi Dorian ,,ještě pět minut mami" broukla jsem ale to už si mě hodil přes rameno ,,hej já chci dolů" pískla jsem ,,no tak se mi to líbí" usmál se a položil mě na zem. Dorian Vykoukl z letadla a zkontroloval jestli je vzduch čistý a vedl mě k autu kde mi zase otevřel dveře a já mohla nastoupit, hned potom si vlezl za volant a nastartoval ale to už se na okna lepily paparazzi "ach jak já je nesnáším" povzdechl si a zatroubil, paparazzi se rozešli a Dorian na to šlápl a už jsme jeli

Cesta utíkala pomalu a já byla čím blíž více nervózní. Co když se nebudu líbit jeho rodině? Co když mě nepřijmou mezi sebe? A co hůř, co když se něco pokazí a já se ztrapním? Rychle jsem zavrtěla hlavou, proč by si mě jinak adoptoval? Sama nevím ale to už se ozval Dorian ,,Neboj mě příjdeš fajn už teď myslím si že si tě zamilují" koukl na mě do zpětného zrcátka Dorian ,,Když já nevím co jim mám říct" znervózněla jsem ,,prostě se představíš a bude to v pohodě" koukl na mě konejšivě Dorian ,,Dobře" povzdechla jsem si ,,Ale no tak hlavu vzhůru" broukl a nandal si sluneční brýle. Já se usmála na to že ho znám sotva tři hodiny je super a je druhý člověk (včetně Mikea) kterého jsem poznala a tak jsem měla pocit že se asi nic nestane ale jo stane vždyť oni jsou tak slavní ale já jsem oproti nim nicka začalo ječet mé podvědomí ale to už přerušil mé myšlenky Dorian ,,jsme tu Chloe" ohlásil mi a já ještě víc znervózněla, Dorian mi otevřel dveře a pomohl mi ven.  To už k nám mířil Mike neboli jak to říct, můj nový otec?

Nikdo ti nezkřiví ani vlásek jakože se Jackson jmenuji Where stories live. Discover now